Anders Brunland (48) er ansatt som IT-direktør i GK Gruppen (foto: Privat).
Anders Brunland (48) er ansatt som IT-direktør i GK Gruppen (foto: Privat).

GK henter IT-direktør fra Obos

Anders Brunland slutter som leder for forretningsutvikling og strategi innen IT i Obos for å begynne i GK Gruppen som IT-direktør. Han tiltrer i stillingen 1. mars.

Publisert

– Jeg ser fram til å få Anders Brunland inn som leder for IT-enheten i GK Gruppen. Han er en kompetent og motiverende leder, med spisskompetanse innenfor digitalisering og IT. Jeg er trygg på at han med sin bakgrunn og erfaring vil bidra til å styrke vårt arbeid med IT-strategier, IT-sikkerhet og digitalisering av arbeidsprosesser og tjenester, sier Jo Sverre Aasheim, CFO i GK Gruppen.

Den nye IT-direktøren i GK Gruppen har lang erfaring innen digitalisering og utvikling av IT-strategier og -løsninger. Han har grunn- og mellomfag i informatikk fra Universitetet i Oslo (2002), og en master i økonomi, forretningsutvikling og ledelse fra BI (2018).

48-åringen har også vært faglærer innen informatikk ved Universitetet i Oslo, og er medforfatter av fagboken «Rett på Java» (Universitetsforlaget).

GK markedsfører seg som Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner, og leverer smarte løsninger innen ventilasjon, kulde, byggautomasjon, elektro, rør og sikkerhet. Selskapet har i dag mer enn 3.300 ansatte ved 84 kontorsteder i Norge, Sverige og Danmark. Den samlede omsetningen er på mer enn seks milliarder kroner årlig.

– GK er et enormt spennende selskap med tydelig profil innen digitale, smarte løsninger i byggenæringen. Jeg gleder meg til å bidra i den videre utviklingen sammen med de flotte menneskene i GK, sier Anders Brunland.

Powered by Labrador CMS