Kvalitet er viktig både når det gjelder utstillere og besøkende, sier Deniz Baykal hos den svenske arrangøren AR Media (foto: Privat).
Kvalitet er viktig både når det gjelder utstillere og besøkende, sier Deniz Baykal hos den svenske arrangøren AR Media (foto: Privat).

Flytting til Lillestrøm ble suksess

Det forventes fullt hus og stormende jubel når Sectech åpner dørene på Lillestrøm. Arrangøren konstaterer at utstillingen for lengst er fullbooket.

Publisert

Da Sectech i 2017 flyttet fra Oslo sentrum til Norges Varemesse på Lillestrøm, opplevde arrangøren en svært positiv utvikling: Publikum økte i antall, utstillerne opplevde et langt større utbytte enn før – og alle parter var mer fornøyde enn noen gang tidligere.I mars braker det løs på nytt.

– Kvalitet er viktig både når det gjelder utstillere og besøkende. Selv om lokalene gir muligheter for et større arrangement, holder vi fast ved vårt kompakte format med standard-stands på mellom seks og 12 kvadratmeter, sier Deniz Baykal hos den svenske arrangøren AR Media.

– Vi fokuserer på teknikk og sikkerhetsselskapenes muligheter til å levere og skape tjenester med stor kundenytte, legger hun til.

Sectech er regelmessig arrangert i Norge siden 2002. I 2017 ble det satt ny rekord, og det er forventet at effekten av flyttingen til Lillestrøm slår enda bedre ut i år enn i fjor. Fra 2015 til 2017 økte antall besøkende fra 702 til 844 besøkende.

– Det er ingen tvil om at dette var et vellykket valg. Det ser vi på økningen i antallet besøkende, sier Lennart Alexandrie i AR Media.

– Lokalene på Norges Varemesse er større, og infrastrukturen og logistikk-mulighetene som er knyttet til anlegget er bedre. Tilgjengeligheten og parkeringsmulighetene er også kraftig forbedret fra lokalene vi disponerte i Oslo sentrum, henholdsvis på Oslo Kongressenter og Radisson SAS, og Radisson Plaza Hotel, legger han til.

Årets Sectech gjennomføres i vesentlighet som før, men messen vil bære preg av utviklingen og mulighetene med IoT (Internet of things.) Det samme gjelder fysisk og digital identitet for ID- og adgangskontroll og kunstig intelligens til bruk i videoovervåking.

Nevnte temaer er noe av det AR Media vil by på, men arrangøren lover mer. Også perimeterovervåking generelt blir ett temaene i seminaravdelingen.

– Forutsetningene for perimetersikring har endret seg radikalt. Trusselen kommer ikke bare fra bakken, men også fra luften via droner. Hvordan kan disse stoppes før det er for seint?

Dette spørsmålet stiller Lennart Alexandrie, og lover at svaret kommer på Sectech.

– Og hvordan velger man riktig teknikkløsning for perimetersikringen. Hva fungerer best av varmekamera, IP-kamera med videoanalyse, fiberoptiske sensorer og radarer, spør han videre.

Sectech legger opp til å bli et effektivt forum for sikkerhetsansvarlige både i stat, kommuner og næringsliv, samt for konsulenter, installatører og de som driver med integrasjon, understreker AR Media.

I den kommende papirutgaven av Aktuell Sikkerhet, som du kan bestille abonnement på her, kan du lese mer om messen.

Her kan du abonnere gratis på vårt nyhetsbrev.

.