Nasjonal salgsansvarlig Knut Willy Rydz Larsen og administrerende direktør Rolf Gunnar Reisænen gleder seg over fornyelsen i lokalene på Storo, og ser frem til mulighetene de vil gi både Certego-ansatte og kunder (foto: Even Rise).
Nasjonal salgsansvarlig Knut Willy Rydz Larsen og administrerende direktør Rolf Gunnar Reisænen gleder seg over fornyelsen i lokalene på Storo, og ser frem til mulighetene de vil gi både Certego-ansatte og kunder (foto: Even Rise).

Etablerer bransje-treffpunkt på Storo

Certego har investert betydelige summer i etableringen av en møteplass for kunder og forretningsforbindelser som har tilhold i Oslo – eller som bare er på besøk i hovedstaden.

Publisert

– Oppgraderingen av avdelingen på Storo er også gjort av hensyn til våre egne ansatte, sier administrerende direktør Rolf Gunnar Reisænen.

Lokalene som fordeler seg over tre etasjer er blitt mer rasjonelle og åpne, blant annet med en ny og luftig trapp som erstatter en gammel baktrapp som både gjester og ansatte tidligere brukte.

– Dette er noe som påvirker arbeidsmiljøet på en hyggelig måte, og som dermed også forventes at vil påvirke resultatet på en positiv måte, sier han.

I Certegos tidligere butikklokale, rett inn fra gateplan – bare et kort steinkast fra både bane, buss og trikk på Storo, er det etablert et romslig minglerom.

Dette kan brukes til uformelle sammenkomster, men også til møter og seminarer. Firmaet har, i tillegg til dagligdagse sittegrupper, gått til anskaffelse av stablestoler som kan settes ut i møte- og undervisningssammenheng.

– På den måten kan dette området brukes til mange ulike formål. Vi vil satse på faglige samlinger både for egne kunder, potensielle kunder og egne ansatte. En liten kjøkkenavdeling åpner dessuten for serveringsmuligheter, sier Reisænen.

– I tilknytning til nevnte lokaler er det plass til å vise frem produkter, men vi har også etablert arbeidsstasjoner for praktiske øvelser og mer omfattende demonstrasjoner, legger nasjonal salgssjef Knut Willy Rydz Larsen til.

Som for mange andre i lås- og adgangskontrollbransjen er det også for Certego utfordrende å rekruttere faglærte medarbeidere, og konkurransen oppleves som tøff.

– Vi er nødt til å levere resultater i alle ledd. I rekrutteringsarbeidet er det meget hyggelig å kunne vise til at Certego i Norge har høyeste score i selskapets trivselsundersøkelse for hele Skandinavia. Det mener vi at er en force når vi søker etter nye folk, sier Reisænen.

– For å være best i markedet legger vi etter beste evne til rette for at hver og en av de ansatte skal ha best mulige arbeidsforhold. Vi effektiviserer derfor i salgsavdelingen, og tar i bruk teknologi som reduserer og forenkler den merkantile delen av montørenes og teknikernes arbeidsdag. Dette, sammen med sentralisert beskriver-avdeling, forbedret lagerstruktur og styrket distribusjon, er noen av tiltakene vi har gjort for å bli bedre, sier Reisænen.

– Certego i Norge tjente penger på driften i fjor, og i år vil driftsoverskuddet bli enda større. Vi satser også på kompetanseheving av de ansatte, blant annet basert på deres egne ønsker om ny kunnskap. Hele organisasjonen innser at det er nødvendig med personlig utvikling for at vi også i fremtiden skal henge med som en viktig aktør i sikkerhetsbransjen, sier Knut Willy Rydz Larsen.

Certego, som blant annet er blitt Salto Systems-partner, vil også i år delta på «Arkitektenes juletrelunch». Denne arrangeres i fire norske byer tidlig i desember. Der er de en av sju leverandører som presenterer produkter og løsninger til mange av landets arkitekter.

Powered by Labrador CMS