Anders Møller i StepLock Norway gleder seg til å presentere den nye solenoidlåsen Step 110 til det norske markedet (fotos: Even Rise/StepLock).
Anders Møller i StepLock Norway gleder seg til å presentere den nye solenoidlåsen Step 110 til det norske markedet (fotos: Even Rise/StepLock).

– En myk og behagelig opplevelse

StepLock er nå ute i det norske markedet med sin nye solenoidlås; Step 110.

Publisert

Den nye generasjonen solenoidlås fra Step er utstyrt med det produsenten omtaler som unik direktedrift, kalt Direct Drive.

– Låsen er slitesterk og har en moderne falleplassering med låshuset plassert i sentrum av låskassen. Konstruksjonen er basert på Step sine høye kvalitetsstandarder og gode materialvalg, som sørger for en kraftfull ytelse og høy driftssikkerhet, skriver produsenten i sin omtale av Step 110.

Nevnte Direct Drive-funksjon består ifølge Step av en direkte manøvrering som gir en myk og behagelig opplevelse ved betjening av dørvrideren; en helt ny dimensjon av hvordan en solenoidlås oppleves.

Step 110 har ifølge produsenten moderne falleplassering og leveres med eller uten splittfunksjon. Hvis du velger en av produktene med splittfunksjon, kan du tillate at en valgfri side åpnes ved hjelp av mekanisk utpassering.

– Krav til rømning og høy driftssikkerhet ivaretas ved at den mekanisk styrte siden har en solid innfesting der splittfunksjonen sikres av rustfrie og herdede detaljer. Step 110 har flere valgfrie funksjoner: Slagretning, rettvendt/omvendt funksjon, samt valg av mekanisk aktivert side. Innebygde mikrobrytere indikerer lukket og låst posisjon, samt betjening av dørvrider for kommunikasjon med adgangskontrollsystem. Konstruksjonen egner seg meget godt for bruk sammen med el-sluttstykke, skriver produsenten.

Powered by Labrador CMS