Ole Rune Mykjåland er på plass i GDX sitt nye avdelingskontor i Oslo.
Ole Rune Mykjåland er på plass i GDX sitt nye avdelingskontor i Oslo.

Ole Rune på plass i nytt Oslo-kontor

Ole Rune Mykjåland har byttet arbeidsgiver etter åtte år i Sitecom. Nå betjener han GDX sitt nye avdelingskontor i Oslo.

Publisert

Ole Rune Mykjåland er veteran i sikkerhetsbransjen og kan vise til erfaring gjennom snart 40 år i teknikkens tjeneste.

Sensormatic, Unikey, Siemens, ADI (Alarmparts) og Sitecom er blant aktørene han har jobbet for.

Dahua-produkter er noe av det Ole Rune Mykjåland skal bistå med salg og support av for i Oslo.
Dahua-produkter er noe av det Ole Rune Mykjåland skal bistå med salg og support av for i Oslo.

– Gjennom alle disse årene har jeg opparbeidet utrolig mange personlige relasjoner som er viktige i den jobben jeg skal gjøre for GDX, sier Mykjåland.

Da han tidlig i vår leverte oppsigelse til Sitecom, valgte sistnevnte å legge bort satsingen på blant annet sikkerhetskameraer. Sitecom har hatt, akkurat som hans nye arbeidsgiver har, Dahua-kameraer i sin portefølje.

– I GDX skal jeg jobbe med salg og support. Erfaringene jeg fikk med Dahua-produktene i Sitecom kommer til nytte, og jeg er positivt overrasket over hvordan GDX sin satsing i Oslo blir tatt imot. På tross av korona-krisen, har vi hatt en enormt god start. I tillegg til tidligere kundene som følger med meg, kommer også mange nye til, sier han.

GDX, som har hovedkontor i Halden, leverer også NX VMS-systemer og det IP-baserte porttelefonsystemet Akuvox. Etter at Mykjåland begynte har bedriften seks ansatte. GDX omsatte for 13.161.000 kroner i fjor. Resultatet før skatt ble 632.000 kroner.

Powered by Labrador CMS