– Denne avtalen er en bekreftelse på at vi har gjort riktige organisatoriske prioriteringer  key account manager John Iver Ødegaard i Certego (foto: privat).
– Denne avtalen er en bekreftelse på at vi har gjort riktige organisatoriske prioriteringer key account manager John Iver Ødegaard i Certego (foto: privat).

Certego vant Helse Vest-kontrakt

Certego skal de neste to årene levere lås og beslag til foretakene Helse Bergen og Helse Stavanger for til sammen 3,5 millioner kroner. – Vi scoret bedre enn konkurrentene både på garantitid, leveringstid og responstid.

Publisert Sist oppdatert

Det opplyser Certego etter signering av rammeavtalen som er inngått med Helse Vest. Beløpene, som fordeler seg på 2,5 millioner kroner til Helse Bergen og 1 million kroner til Helse Stavanger, er estimerte – og kan bli både lavere og høyere.

Certego var en av fire tilbydere som oppfylte kravene til deltagelse i konkurransen. Deltakerne ble gitt en score fra 1 til 10 basert på følgende kriterier og vekting: Pris 70%, Service 30%. Certego oppnådde totalscore 10 på deltilbud til Helse Stavanger og 9,5 til Helse Bergen.

– Etter en samlet vurdering av de mottatte tilbud representerte tilbudet fra Certego best forhold mellom pris og kvalitet, sier rådgiver Kristian Grunnaleite i Sykehusinnkjøp HF divisjon vest.

– Vårt mål er å være best i klassen på service, leveranse og konkurransedyktige betingelser. Denne avtalen er en bekreftelse på at vi har gjort riktige organisatoriske prioriteringer som kommer Helse Vest og alle våre kunder til gode, sier key account manager John Iver Ødegaard i Certego.

Avtalen med Helse Bergen er en forlengelse av eksisterende avtale som Certego har, mens avtalen med Helse Stavanger er ny.

– Helsesektoren stiller høye krav til sikkerhet, brukervennlighet og responstid, og vi er stolte og ydmyke over igjen å bli valgt som leverandør til Helse Bergen, sier teamleder Arne Enæs som er avtaleansvarlig for Helse Vest ved bergensavdelingen til Certego.

– Vårt team i Stavanger ser frem til å levere sikre og smarte løsninger til både ansatte og brukere ved Stavanger universitetssykehus, sier avdelingsleder Svein Arne Berg hos Certego i Stavanger.