Knut Willy Larsen fra Certego signerte i dag avtale om levering av lås og beslag med Yvonne Høgetveit og Tor Inge Dokken i JM Norge (foto: Privat).
Knut Willy Larsen fra Certego signerte i dag avtale om levering av lås og beslag med Yvonne Høgetveit og Tor Inge Dokken i JM Norge (foto: Privat).

Certego leverer lås og beslag til JM

JM Norge skal årlig kjøpe lås og beslag av Certego for en estimert verdi på ti millioner kroner. Rammeavtalen mellom dem ble signert i dag.

Publisert Sist oppdatert

– Kundene våre ønsker gode driftssikre løsninger som fungerer over tid, er enkle å betjene og som også gjerne ser bra ut, sier Yvonne Høgetveit.

Hun er direktør for virksomhetsutvikling og innkjøp i JM Norge, og sa følgende under dagens kontraktssignering:

– Inngangspartiet er viktig.

– Vi starter nå et spennende samarbeid med JM der intensjonen vår er å effektivisere prosessene med standardiserte dørløsninger. Dette blir ressursbesparende og verdibringende i alle ledd fra prosjektering til overtakelse av leilighet med sluttkunden. Vi ønsker at alle involverte i byggeprosessen skal sitte igjen med godfølelsen. Viktigst av alt er sluttbrukeren, sier salgs- og markedssjef Knut Willy Larsen i Certego.

Ifølge partene er det blant annet lagt vekt på leverandørens brede tilstedeværelse over hele landet, spesielt rundt Oslo, Tønsberg, Stavanger, Trondheim og Bergen hvor JM har sine avdelingskontorer.

– De har over 150 egne sikkerhetsteknikere og god lokal tilstedeværelse i vårt nedslagsfelt. Det har stor verdi for oss, sier innkjøpsleder Tor Inge Dokken i JM Norge.