Låssenteret på Tveita feiret seg selv i dag. Foran: leder Ronny Larsen og hovedeier Ståle Raa. Bak fra venstre: Morten Hanssen, Helge Berger, Kjell Knutsen, Hege Knutsen Osmundsvaag og Halvor Berg.
Låssenteret på Tveita feiret seg selv i dag. Foran: leder Ronny Larsen og hovedeier Ståle Raa. Bak fra venstre: Morten Hanssen, Helge Berger, Kjell Knutsen, Hege Knutsen Osmundsvaag og Halvor Berg.

Åpningsfest for Låssenteret på Tveita

Is, pølser, bløtkake og fagprat sto på menyen da Låssenteret markerte offisiell åpning på Tveita i dag. Både sjefen selv, Ståle Raa – og mannen som etablerte avdelingen for cirka 40 år siden, Kjell Knutsen – var selvsagt tilstede.

Publisert Sist oppdatert

Aktuell Sikkerhet har ved flere anledninger omtalt Ståle Raa og hans kjøp av Arve Karlsen-selskapet Låssenteret våren 2017. Den gang kom Raa tilbake til bransjen etter at han i 2013 solgte selskapet Safeguard Group med datterselskapene Låsservice og Hydrea til Assa Abloy.

Siden 2017 har han åpnet og overtatt til sammen 15 avdelinger med flere enn 150 ansatte. Målet er å bli markedsledende i løpet av fem år.

Det er moro å ta del i åpningsfesten for vår avdeling her på Tveita i Oslo. Spesielt moro er det at Kjell Knutsen, som i 1994 tok i bruk disse lokalene til låsesmedvirksomhet, er tilstede. Det sier Ståle Raa.

Knutsen solgte AS Låssystemer til Ståle Raa i 2011, og virksomheten – som ligger i Tvetenveien – ble med på kjøpet da Assa Abloy punget ut langt over 200 millioner kroner for Raa-selskapene et par år senere.

Lokalene på Tveita er på 200 kvadratmeter og består av butikk, systemavdeling og spiserom.

«Tveita-gjengen» i Låssenteret styres av Ronny Larsen, Kjell Knutsens nevø.

Målet vårt er å omsette for minst 15 millioner kroner i 2020, sier Larsen.

Med seg på laget har han Morten Hanssen, Helge Berger, Hege Knutsen Osmundsvaag og Halvor Berg.

– Tidene har forandret seg. Før måtte man vente sju uker på en systemsylinder, men nå fikser de det mens kunden venter, smiler Kjell Knutsen.

Avdelingen på Tveita er Låssenterets andre avdeling i Oslo. Den første har eksistert på Kalbakken siden Låssenteret ble etablert.

Driftsinntektene til Låssenteret var i 2018 på nesten 211 millioner kroner. Resultat før skatt var på nesten 5,3 millioner kroner.