SNB-5000

Ny serie megapikselkamera fra Samsung

En ny serie megapikselkameraer fra Samsung har innbygd lisensfri intelligent videoanalyse (IVA).

Publisert

SNB-5000. (Ill.foto: Samsung Techwin Europe)

Det faste kameraet SNB-5000, den interne minidomen SND-5080 og den vandalsikre domen SNV-5080 har alle flere funksjoner som gjør at brukerne kan dra nytte av det siste i megapikselkamerateknologi. Kameraene har blant annet et spesialutviklet brikkesett for HD-megapiksels nettverksdomer og -kameraer.

Vanlige komprimeringsmetoder er innebygd i teknologien. Dette gir brukerne muligheten til å sende bilder til flere plasseringer med ulike bildefrekvenser og ulike oppløsninger samtidig.

Med dette utvalget av komprimeringsmetoder og oppløsninger kan en rekke ulike brukere overvåke direktebilder samtidig på ett sted, spille inn videobeviser på et annet, eller vise direkte- og opptaksbilder på en smarttelefon. Samtidig kan jpeg-bilder av en hendelse vedlegges i en alarmvarslings-e-post, samtidig som at det er mulig å lagre bilder fra før og etter alarmen på et kameras interne SD-minnekort.

Støyreduksjon

Dual Ethernet- og BNC-tilkobling som standard gir en oppgraderingsbane for hybride sikkerhetssystemer og gjør at kameraene og domene kan konfigureres med standard testskjermer. I tillegg har brikkesettet som følger med kameraene og domene tredjegenerasjons Samsung støyreduksjon som fjerner støy i situasjoner med svak belysning og dermed sparer opptil 70 prosent på opptaksutstyret samt maksimerer bruken av den tilgjengelige båndbredden, ifølge produsenten.

Den innebygde lisensfrie intelligent videoanalysen (IVA)-funksjonaliteten har optisk snubletråd og inn/ut-retningsregistrering samt en spesiell funksjon som kan registrere objekter i bevegelse. IVA har også en sceneforandringsfunksjon som utløser et varsel dersom det for eksempel blir sprayet maling på en kameralinse eller et kamera uautorisert beveges bort fra dets vanlig visningsområde.

For andre nøkkelfunksjoner, se produsentens hjemmeside. Du kan velge mellom ulike montasjer på vegg, stenger, rekkverk, pendanter, hjørner og tak.

Megapikselkameraene er tilgjengelige via alle Samsung-distributører og tilbys med Samsung Techwin Europe Ltds kundestøttetjenester, inklusiv kostnadsfri systemdesign, teknisk støtte og en komplett treårs garanti.

For mer informasjon, kontakt Samsung via www.samsungcctv.com.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS