Samsung-SCB-3001

Nytt overvåkingskamera

Samsung lanserer et nytt dag-og-natt-kamera med 650 tv-linjer og brikkesett med intelligent videoanalyse.

Publisert

(Ill. foto:Samsung Techwin Europe)

Kameraet SCB-3001 er et dag-og-natt-kamera som utnytter teknologien bygd inn i Samsungs SV-V DSP-brikkesett. Kameraet fanger inn fargebilder med en oppløsning på 650 tv-linjer ved hjelp av en ny CCD-sensor.

Progressiv skanning

I tillegg til opptak med høy oppløsning har brikkesettet brukt i kameraet teknologier som er utformet for å gi best mulig bildekvalitet, uavhengig av lysforholdene i omgivelsene. Progressiv skanning (VPS) sørger for skarpe bilder når pauseknappen trykkes. VPS gjør det enklere å identifisere personer som løper, og lese av bilnummeret på kjøretøy i bevegelse.

Takler motlys og skygge

Dynamikkområdet (WDR) som er bygd inn i kameraet, takler vanskelige lysforhold med motlys og skyggekontraster og sørger for balanserte bilder, mens tredje generasjon av støydempingsteknologien (SSNRIII) fjerner bildestøy under forhold med lite lys, ifølge produsenten. Dermed kan kameraet gjengi fargebilder av høy kvalitet selv under dårlige lysforhold, og kravene til lagringsplass på opptakeren og til båndbredde kan reduseres med opptil 70 prosent ved nettverksbruk.

Intelligent videoanalyse

De intelligente videoanalysefunksjonene (IVA) til analoge installasjoner kan brukes rett fra esken. Det gjør det mulig å styrke sikkerheten med funksjoner som optisk snubletråd, registrering av inn-/utgående retning og registrering av nye og fjernede objekter, slik at endringer innenfor et forhåndsdefinert område kan bli oppdaget. IVA har også en funksjon som registrerer uvedkommende kameraendringer, og som avgir alarm dersom noen for eksempel maler over kameralinsen, eller dersom uvedkommende beveger kameraet bort fra det normale synsfeltet.

Personvernsoner

Kameraet har også tolv personvernsoner og digital bildestabiliseringsteknologi (DIS) som kan kompensere for rystelser i kameraet som skyldes sterk vind eller vibrasjoner i bygningen. Med koaksial styring kan både video og telemetri overføres via koaksialkabelen, og dermed får brukeren full tilgang til kameraoppsett og styrefunksjoner via en digital videoopptaker som er kompatibel med koaksial styring.

Kameraet vil være å få hos alle Samsung-forhandlere, og leveres med støttetjenester fra Samsung Techwin Europe Ltd, blant annet gratis systemutforming, gratis teknisk støtte og tre års garanti.

For mer informasjon, kontakt Samsung via www.samsungcctv.com.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS