Samsung-videoovervåking-SHB

Nytt høykvalitets kamerahus

Samsung har lansert en ny serie med trykkstøpte aluminiumskamerahus som er konstruert som følge av tilbakemelding fra montører og systemintegratorer.

Publisert

SHB 4300 (Ill.foto: Samsung Techwin Europe)

Kamerahusene i SHB-4300-serien kan vise til en lang liste med funksjoner som gjør dem enkle å installere, ifølge leverandøren. Dette er:

● En flat åpen base og sideåpning som gir montører enkel tilgang til husets indre fra alle sider.

● Tre kabelgjennomføringer slik at strøm-, video- og datakabler kan trekkes hver for seg, slik at det ikke oppstår noen konflikter.

● Termineringer bak som isolerer strømmen inn til kameraet og lampene, slik at de blir trygge å jobbe med.

● En solskjerm som gir beskyttelse mot direkte sollys.

● Alle de tre husene har en innebygd kabelbrakett som sikrer at kamerakabelen ligger gjemt og beskyttet mot hærverk. Samtidig har braketten til huset også tre forstansede gummikabelhull i tilfelle huset skal monteres på en fast vegg.

● Hensiktsmessige armaturer til IR-lamper, som enkelt monteres på basen av huset, slik at de kan rettes samme vei som kameraet.

Tre forskjellige kamerahus

Det er tre hus i SHB-4300-serien, som alle leveres med en innebygd varmer og vifte. SHB-4300H er et lavspenningshus beregnet på bruksområder med temperaturer fra -35°C til +50°, mens SHB-4300H1 og SHB-4300H2 er henholdsvis høy- og lavspenningsenheter med en ekstra defroster, som gjør dem egnet for ekstreme driftsmiljøer med temperaturer på mellom -50°C og +50°.

Kamerahusene er tilgjengelige via alle Samsung-distributører og tilbys med Samsung Techwin Europe Ltds kundestøttetjenester, inklusiv kostnadsfri systemdesign, teknisk støtte og en treårs garanti.

For mer informasjon, besøk hjemmesiden www.samsungcctv.com.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS