Nytt dag-og-natt-kamera

SCO-2120R er et nytt dag-og-natt-kamera fra Samsung med 12x optisk zoom.

Publisert

Kameraet har innebygde infrarøde LED-lamper, som lyser opp områder på opptil 70 meter, og dermed er det mulig å registrere tydelige bilder av gjenstander langt borte uavhengig av lysforholdene.

32 LED-lamper

De 32 LED-lampene som er bygd inn i kameraet, er fordelt på to separate ringer. Ringene er ulikt vinklet slik at både vide og smale synsvinkler kan lyses opp, og den adaptive belysningen korrigerer automatisk lysmengden ut fra avstanden til motivet for å sikre bilder med god balanse og godt detaljnivå.

Vanntett med dobbelt glass

SCO-2120R er et ekte dag-og-natt-kamera med avtakbart infrarødt filter. Kameraet er vanntett med en tetthetsgrad på IP66, og det er utstyrt med dobbelt glass i fronten for å hindre innvendig refleksjon på grunn av vann eller støv på forsiden av kameraet.

Innebygde funksjoner

Kameraet har en lang rekke innebygde funksjoner, blant annet åttesoners bevegelsesdetektor og tolvsoners personvernmaskering. Ved hjelp av koaksialstyring kan den skjermbaserte menyen med fjorten språk betjenes eksternt fra et kontrollrom, og zoomfunksjonen kan stilles inn slik at kameraet automatisk zoomer inn og ut igjen til bestemte tider på dagen. Zoomen kan også stilles slik at den zoomer inn når det avdekkes bevegelse.

Farger og svart-hvitt

Kameraet kan levere fargebilder av god kvalitet og med en oppløsning på 600 tv-linjer, så vel som gode svart-hvitt bilder med 700 tv-linjer under forhold med lite lys.

Støydempingsteknologien (SSNRIII) sørger for at kameraet kan fjerne bildestøy under forhold med lite lys uten at det oppstår skyggebilder eller uskarphet. En annen fordel er at kravet til båndbredde og videolagringsplass kan reduseres med opptil 70 prosent sammenlignet med vanlige kameraer.

Kameraet vil være å få hos alle Samsung-forhandlere, og leveres med systemutforming, teknisk støtte og tre års garanti. For ytterligere informasjon, kontakt leverandøren via nettsiden www.samsungcctv.com.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken!

Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS