Samsung-SCB-9051-termografi

Nye termografiske kameraer

Samsung er ute med to nye termografiske kameraer.

Publisert

(Foto: Samsung Techwin)

Det ene kameraet, SCB-9050, har en deteksjonsavstand på 360 m, og det andre, SCB-9051, en deteksjonsavstand på 1260 m. Dette gir bedre deteksjonsfunksjon til en lang rekke sikkerhets-, industrielle og sikringsapplikasjoner, som f.eks. perimetersikring, hot-spots-kontroll samt overvåking av væskestand i beholdere. Termografiske kameraer er varmefølsomme, og er derfor i stand til å påvise gjenstander og mennesker i omgivelser hvor dette er umulig med tradisjonelle videokameraer, som f.eks. gjennom røyk, snø, kraftig regn og tåke. Dette gjør dem i tillegg effektive når det gjelder å nå den fulle deteksjonsavstanden både dag og natt uten å måtte ty til hvitt eller infrarødt lys.

Svart, hvitt eller farger

Begge kameraer gir operatøren valget mellom å vise hvitt (white hot), sort (black hot) eller farge (colour scale), samt mulighet til å vise temperaturmåling på skjermen med automatisk skalering fra den kjøligste til den varmeste delen av bildet.

Kameraene veier kun to kg, inklusive integrerte kasser som er testet og er tilstrekkelig lette til å kunne installeres på en lang rekke forskjellige steder. Med skjermmeny kan den også konfigureres med hensyn til kontrast, lysstyrke og skarphet.

De to termografiske kameraene fås fra alle Samsung-distributører og tilbys med full support fra Samsung Techwin Europe Ltd, inkludert gratis systemdesign, gratis teknisk support og en full treårs garanti.

For ytterligere opplysninger, besøk nettstedet www.samsungcctv.com.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken! Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS