Nye HD-kameraer fra Sony

Sony er ute med et nytt HD-video­over­våkings­kamera. Det nye kameraet ble nylig presentert i München i Tyskland.

Publisert

I 2009 lanserte Sony fire HD-kameraer, og med dette siste kalt SNC-CH240Full HD Fixed har Sony nå et stort utvalg av HD-kameraer. Kunder kan velge mellom et komplett utvalg inkludert fastmonterte, minidome og pan-tilt-zoom (PTZ) for både utendørs og innendørs bruk.

Hybridløsning forenkler overgang til HD

Til tross for fordelene ved IP HD-teknologi, er det en hybridløsning Sony tilbyr. Dette skyldes at IP-kameraer uten tvil har bedre bildekvalitet enn analoge, men kostnader knyttet til oppgraderingen av et helt system fører ofte til forsinkelser og utsettelser. Sony letter denne prosessen ved å tilby en rekke hybridprodukter som forenkler overgangen til IP, ifølge Svein Haakon Hagen, KAM for Video Security i Sony Professional Nordic.

NSR-1000-serien består av hybride opptakere som kan håndtere både analoge og IP-signaler inn, mens SNT-enkoderne støtter overgangen til IP ved å konvertere analoge videosignaler til IP, slik at bildet kan forbedres med digitale teknologier, og du kan benytte teknologier for intelligent video- og lydanalyse på video som i utgangspunktet var analoge.

Normale bilder under ekstreme lysforhold

SNC-CH240 er utstyrt med en ny teknologi som bedrer bildekvaliteten. View-DR Wide Dynamic Range-teknologien gjør det mulig å se normale bilder selv i ekstreme lysforhold med mye baklys. Sonys kameraer har det sterkeste kontrastomfanget på markedet og er ideelle for dem som driver med sikkerhet i jernbane, flyplass, utdanning, finans og idrett.

For mer informasjon om produktet, besøk nettsiden http://www.sony-europe.com.

Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken!

Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks nummer i året!

"
Powered by Labrador CMS