Kompakte kuppelkameraer med fast brennvidde

Tre nye, kompakte kuppelkameraer fra Samsung har fast brennvidde og en lang rekke øvrige funksjoner.

Publisert

Disse funksjonene er blant annet koaksial BNC-utgang til lokale oppsett eller lokal overvåking, åttesoners bevegelsesdetektor, tolvsoners personvernmaskering og en skjermbasert meny med fjorten språk.

De nye kuppelkameraene kalles SCD-2020, SCD-2021 og SCD-2040. SCD-2020 er utstyrt med et objektiv på 3,7 mm, SCD-2040 med et på 8 mm, og SCD-2021 har begge og er dermed fleksibelt når det gjelder monteringen. Alle de tre kuplene er utstyrt med farge-/svart-hvitt-kamera på en treakset festebrakett, og kan ta opp fargebilder av høy kvalitet med en oppløsning på 600 tv-linjer ved lysnivåer helt ned til 0,15 lux. Kameraene kan monteres på vegg eller i tak og i vinkel.

Støydemping

Blant andre funksjoner kan nevnes Samsungs støydempingsteknologi (SSNRIII) og superdynamikkområde (SSDR), som automatisk lyser opp de mørke områdene i hele overvåkingsbildet samtidig som de lysere områdene beholdes på samme nivå. Dette sørger for at de mørke områdene blir mer synlige, slik at operatøren kan se gjenstander som skjuler seg i skyggene.

Alle de tre kuppelkameraene vil være å få hos alle Samsung-forhandlere, og leveres med gratis systemutforming, gratis teknisk støtte og en omfattende tre års garanti. Kameraene erstatter modellene SID-47, SID-48 og SID-49.

For mer informasjon, besøk nettsiden www.samsungcctv.com.

" Hold deg oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som sendes ut en gang i uken!Abonnér på Aktuell Sikkerhet, og få seks utgaver i året!

"
Powered by Labrador CMS