Overvåkingskamera-Bosch

Klar sikt i vanskelige områder

Dinion 2x og FlexiDome 2x er de første kameraene med 20-bits bildeprosessor. Kameraene gir klar sikt i de vanskeligste områder og har en bildekvalitet av beste klasse, ifølge leverandøren Bosch Security Systems.

Publisert

(Foto: Bosch Security Systems)

Kameraene er laget med Dinion 2X DSP (Digital Signal Prosessor)-teknologi. Dinion 2X DSP benytter den nye patenterte CCD-sensoren og vid dynamisk funksjon (WDR). Kameraene leverer verdens første 20-bits bildebehandling for ITV-markedet. Både Dinion 2X- og FlexiDome 2X-løsningene utnytter denne teknologien for å levere god ytelse under dårlige lysforhold og med WDR, inkludert dag/nattbruk.

Tekniske egenskaper:

● 20-bits bildeprosessor.

● Dynamisk motor med smart baklyskompensasjon.

● Seks forprogrammerte funksjonsmoduser.

● Fire forskjellige soner for privat maskering.

● Komponerer et bilde med både lang og kort eksponering for best bildekvalitet.

Kameraet Dinion 2X er i stand til å håndtere krevende lyssettingsforhold 24 timer i døgnet. Det er optimalisert for både naturlig og kunstig lys. Kameraet sikrer at du til enhver tid får best mulig resultater. Bosch 2X bildebehandling er 32 ganger kraftigere enn DinionXFs 15-bit.

Kameraene har mange bruksområder. For ytterligere opplysninger, besøk hjemmesiden til Bosch Security Systems: www.boschsecurity.no.

"
Powered by Labrador CMS