Avigilon-HD-Dome

Ikke lenger science fiction

Nye kameraer med en oppløsning på inntil 16 megapiksler gjør grøtete overvåkingsbilder til en saga blott.

Publisert

Et ip-kamera med en bildeoppløsning på 16 megapiksler er ikke hverdagskost.

Et nytt ip-kamera fra den canadiske produsenten Avigilon med denne oppløsningen gjør at du kan zoome deg inn på et objekt fra flere hundre meters hold, og samtidig se hvilken farge vedkommende har på øynene.

Vanlig standard for sikkerhetssystemer med kameraovervåking er en oppløsning på 1-3 megapiksler. Et kamera på 16 megapiksler er dermed helt unikt, da det ikke bare oppdager tyvene, men setter en helt ny standard for identifisering.

De beste systemene i videoovervåkning som til nå har vært tilgjengelig på markedet, har vært kamera med billedoppløsning på 5-7 megapiksler. Et kamera med dobbelt så høy oppløsning byr derfor på helt nye muligheter. Brukt på riktig måte kan dette kameraet erstatte 10-20 vanlige kamera. Samtidig gir det svært lave kostnader knyttet til installasjon og vedlikehold. Ved å kunne fange inn så mye detaljert informasjon, kombinert med programvaren (IndigoVision) for å utnytte informasjonen, sikrer du at ingen hendelser går tapt. Kameraet forhandles i Norge av G4S.

For nærmere informasjon, kontakt Arne Grave i G4S via e-post: arne.grave@no.g4s.com.

Powered by Labrador CMS