Sony-HD-PTZ-nettverkskamera

Første intelligente HD PTZ nettverksovervåkingskamera

Verdens første IP-baserte HD-panorér-tilt-zoom (PTZ) nettverksovervåkingskamera er lansert.

Publisert

(Ill. foto: Sony)

SNC-RH-serien er Sonys nye flaggskip i IP-baserte nettverksovervåkingskameraer. SNC-RH124P er beregnet på innendørs bruk, mens SNC-RH164 kan brukes utendørs. Med mulighet for 360-graders panorering er kameraene de første i sin kategori som kan fange og overføre HD-video ved hjelp av H.264 komprimeringsteknologi. Overføring og lagring av digital video med H.264 gjøres på mindre båndbredde enn med tidligere videokomprimeringsløsninger. SNC-RH124 er blant de første nettverksbaserte videoovervåkingskameraene som kan kjøres med en enkel ethernet-kabel.

HD-bilder og intelligent videoanalyse

- HD-bilder og intelligent videoanalyse er to nøkkelfunksjoner som bidrar til å drive overgangen fra analog videoovervåkingsteknologi til IP-teknologi, ifølge Björn Adméus Nordic Manager for Video Security, Sony Professional Nordic. Sony kombinerer HD-video og IP-teknologi for å levere et komplett HD-videoovervåkingssystem. Brukeren får den nødvendige fleksibiliteten fra kamera til opptak til avspilling. Med de nye mulighetene ser stadig flere bransjer nytten og de utvidede bruksområdene som tilbys med HD-kameraer, ifølge Adméus.

Støyreduksjon i bildet

For brukere med behov for overvåking i områder med dårlig lys er kameraet interessant. Det er utstyrt med dynamisk støyreduksjon, som nært sagt eliminerer bildestøy under opptak i svakt lys. Kameraene har dessuten teknologi som forbedrer bildet ved utfordrende lys, som for eksempel i områder med mye kontrastlys.

Intelligent videoanalyse

Alle de nye kameraene er utstyrt med DEPA (Distributed Enhanced Processing Architecture), som gir tilgang til intelligent videoanalyse direkte i kameraet. Kameraene, som er av typen speed-dome, støtter dual streaming av bilder i HD med enten H.264- eller MPEG-komprimering. Det er også lagt stor vekt på å forenkle montering og installasjon.Ønsker du mer informasjon om produktet, ta kontakt med Björn Adméus i Sony Professional Nordic via e-postadressen: bjorn.admeus@eu.sony.com.

Powered by Labrador CMS