Frode Andersen i Bravida og Dag Reinemo i AddSecure ser frem til samarbeidet .
Frode Andersen i Bravida og Dag Reinemo i AddSecure ser frem til samarbeidet .

AddSecure sikrer Bravida-alarmer

AddSecure skal sikre kritisk kommunikasjon i Bravidas alarmsystemer. Avtalen trådte i kraft i januar.

Publisert

Avtalen er landsdekkende og vil bidra til sikkerhet kritisk kommunikasjon når endringene i telenettet realiseres.

De to selskapene skal samarbeide om utskifting av alarmsendere og lede kunder over til pålitelige fremtidssikre løsninger.

– Behovet for utskiftninger grunner i store endringer i telenettet. Telenor har varslet at 3G-nettet slukkes i løpet av 2020 og 2G-nettet innen 2025. Dette skjer i tråd med at 4G bygges ut. Endringen i telenettet vil påvirke teknologi som er basert på 2G- og 3G-kommunikasjon, og enhetene må derfor skiftes ut med enheter basert på nyere teknologi for å sikkerstille drift, heter det i en pressemelding.

– Det anslås at det i dag finnes omtrent 40.000 alarmsendere montert i norske næringsbygg som overfører alarmvarslinger gjennom 2G- og 3G-nettet. Når begge disse nettene kobles ut vil kritisk kommunikasjon ikke lenger fungere. Det kan dreie som livskritiske systemer, som brannalarmer med direktevarsling til Brannvesenet, forteller sales manager Dag Reinemo i Smart Alarms – som er et av segmentene AddSecure tilbyr løsninger i.

– Med tanke på det store antallet installerte enheter som må skiftes ut, er vi helt avhengige av strategiske partnerskap for å kunne møte etterspørselen, legger han til.

– Vi er veldig fornøyde med avtalen som er inngått. Det er forventet en betydelig mengde prosjekter for Bravida fremover, og samarbeidet vil være viktig for å imøtekomme etterspørselen i markedet, sier head of fire & security Oslo Frode Andersen i Bravida Norge AS.

Powered by Labrador CMS