Trond Langeland
Trond Langeland

Stanley med ny ti-millioners-avtale

Stanley Security har signert avtale med en stor norsk kommune om levering av tjenester og utstyr for cirka ti millioner kroner årlig.  

Publisert Sist oppdatert

Administrerende direktør Trond Langeland og avdelingsleder Roger Hagestuen i Trondheim kommune under signeringen. (Foto: Stanley Security)

Det er Trondheim kommune, Norges tredje største by, som har valgt Stanley Security som samarbeidspartner når det gjelder drift, service, vedlikehold og kjøp av tekniske varer og tjenester. Dermed vil cirka 170.000 innbyggere, 13.284 ansatte og en bygningsmasse på mer enn én million kvadratmeter nyte godt av sikkerhetsselskapets kompetanse. I første omgang de to kommende årene, men det ligger i tillegg en opsjon på ett pluss ett år i avtalen.

- I konkurranse med andre sikkerhetsleverandører er vi er svært glade for at Trondheim kommune valgte Stanley Security som samarbeidspartner. Vi setter stor pris på den tilliten de viser oss, sier administrerende direktør Trond Langeland i Stanley Security AS.

Nina Skar fra innkjøpskontoret og fagingeniør Dagfinn Kvande fra Trondheim kommune sammen med Asbjørn Stette som er avdelingsleder i Stanley Security AS. (Foto: Stanley Security)

- Stanley Security har i sin besvarelse vist seg som en komplett leverandør av sikkerhetsutstyr og tjenester gjennom tydelighet og styrke. De har også konkurransedyktige priser. Dette er den samlede hovedgrunnen til at Trondheim kommune valgte Stanley Security AS som sin samarbeidspartner i denne sikkerhetsavtalen, sier avdelingsleder Roger Hagestuen i Trondheim kommune.

Avdelingsleder Roger Hagestuen i Trondheim kommune. (Arkivfoto: Even Rise)