_DSC4462
_DSC4462

Navnebytte og produktlansering på Skydd

Når Skydd åpnet dørene i Stockholm sist uke, møtte neXus de besøkende med den splitter nye RFID-leserserien Cidron.

Publisert Sist oppdatert

NeXus lanserte sist uke en ny RFID-leserserie. Dette skjedde på Skydd i Stockholm. (Alle fotos: NeXus)

Dette skjedde samme dag som PAS Card skiftet navn til neXus.

Grunnlaget for design og funksjonalitet på RFID-leserserien Cidron baseres på flere års erfaring.

– Vi har samlet og tatt hensyn til ønsker fra sluttbrukerne om hva som er det optimale kortlesersystemet for deres adgangsanlegg. I tillegg har vi har lyttet til hvordan montøren og integratøren ser for seg den optimale kortleseren ut fra sitt ståsted, sier daglig leder Thomas Sommerfeldt Preus.

Han har vært daglig leder i PAS Card Norge, som på lik linje med resten av PAS Card, skifter navn til neXus i dag. Navnebyttet er en naturlig konsekvens av at neXus kjøpte PAS Card for en tid tilbake.

Bakplaten til Cidron kan leveres i en forpakning som er beregnet for kabelmontøren, mens selve leseren ligger i en annen forpakning til installasjonsmontøren.

– Konfigureringsverktøyet er gjort meget brukervennlig, men det er også mulig å benytte systemkort somlaster opp konfigurasjonen automatisk. Det er dessuten mulig å bestille Cidron i spesialtilpassede farger og med logo på. Dette er noe neXus vet at kundene ønsker, sier Preus.

Cidron Standard og Cidron Slim blir levert med lesere som Mifare Classic, DESFire og Plus – både med og uten tastatur. De har ifølge Preus full støtte for NFC.

Cidron Combi, som er helt lik Cidron Standard, støtter i tillegg også EM4102 og EM4200.

Cidron Slim leveres med samme konfigurasjon som Cidron Standard, men med to knapper i bredden for enklere og penere montering på dørkarmer.

– Som kommunikasjonsgrensesnitt blir Cidron levert med Wiegand 26 – 64 bits, OSP1, OSP2, RS485 og clock/data som innebærer mulighet for å kommunisere med de aller fleste adgangskontrollsystemer som finnes på markedet, sier Preus.