Utvider varmekamerasortimentet

Mobotix har lansert nye varmesensormoduler, som ifølge en pressemelding er de første termiske apparatene som bruker deres doble videokabelteknologi med fleksibel montering.

Publisert

De nye varmesensormodulene er lansert for S15D som er oppgradert til programvareversjon MX-V4.2.1.43.

– Den fleksible videokabelen i værbestandig og kompakt utførelse gjør det mulig å installere de to S15D-varmesensormodulene hvor som helst i inntil to meters avstand fra en enkelt S15D-kjerneenhet. Fordelen med varmesensormoduler er at de er følsomme overfor varme fra biler og personer, og at de presist kan detektere bevegelsene inntil 400 meter vekk fra kameraet. Dette gjelder også under de mest krevende lys- og miljøforhold, hevder Mobotix i en pressemelding.

Virksomheten lanserer også muligheten til å kombinere både termiske og optiske sensormoduler i ett kamera. Dette gjelder for M15D og S15D. Samtidig som den termiske sensoren detekterer bevegelse, vil den optiske sensoren sørge for klar identifisering.

– Vi har videreutviklet den tradisjonelle varmekamerateknologien slik at man har flere muligheter og flere bruksområder, sier Ralf Hinkel som grunnla virksomheten.