Coop sikrer seg i hele Norden

Coop har signert ny rammeavtale om installasjon og service av lukket kontanthåndteringssystem for hele sin nordiske virksomhet.

Publisert

Leverandøren som er Gunnebo, stråler av glede over å være den foretrukne partner når det gjelder Coops valg av lukket utstyr for blant annet mynthåndtering. I tillegg til økt sikkerhet, lover de økonomisk gevinst og effektivisering for den enkelte butikk.

– Dette bekrefter vår sterke posisjon i markedet og understreker også at SafePay-systemet er unikt både med tanke på sikkerhet og som et besparende element i butikken. Samtidig er og blir Coop en sterk partner i den fremtidige utviklingen av systemet, sier administrerende direktør Torgeir Abusdal i Gunnebo Norge.

Rammeavtalen er starten på et videre samarbeid, og på ingen måte den første «forretningen» mellom Coop og Gunnebo. SafePay er nemlig allerede integrert i kasselinjene i flere enn 3000 Coop-virksomheter i Norge, Sverige og Danmark. Rammeavtalen som nå er signert gjelder for flere år.

– At Coop etter omfattende vurderinger velger å benytte vårt system for lukket kontanthåndtering gleder meg. Vi er svært godt fornøyde med fortsatt å skulle samarbeide med dem, ser Abusdal.