Ny Siemens-sjef

Siemens Security Products har fått ny sjef for sin nordiske salgsenhet. Han kommer fra Ascom Security Communication, og har også mange års erfaring fra Saab Security Systems.

Publisert Sist oppdatert

Den nye nordiske sjefen for Siemens Security Products heter Peter Wimmerström.

– Jeg er svært glad for denne utnevnelsen. Siemens Security Products er i en meget spennende fase, og jeg ser frem til å komme i gang med utfordringene, sier han.

Han sier at selskapet har en tydelig visjon og målsetning for sin virksomhet i Norden, og at det er hans ansvar, sammen med de ansatte, å komme i mål med dette. Wimmerström begynte i stillingen tidlig i januar. Da overtok han etter Rebecca Neuman-Comrie. Hun var midlertidig sjef i Norden i vel et halvt år, og fortsetter nå som ansvarlig for den operative delen av den nordiske virksomheten. Jobben hennes omfatter strategisk markedsføring og produktportefølje, samt interne prosesser og rutiner.

Wimmerström kommer direkte fra Ascom Security Communication hvor han var ansvarlig for salg. Før jobben i Ascom, arbeidet han 13 år i ledende stillinger i Saab Security Systems, blant annet som president for Saab Systems.