Leder Øyvind Halnes i Nosif har stor tro på at Sikkerhetskonferansen i går får flere deltakere enn rekordantallet i fjor (foto: Even Rise).
Leder Øyvind Halnes i Nosif har stor tro på at Sikkerhetskonferansen i går får flere deltakere enn rekordantallet i fjor (foto: Even Rise).

120 er påmeldt til Sikkerhetskonferansen

I dag passerte antall påmeldte til Norsk Sikkerhetsforenings sikkerhetskonferanse 120 deltakere. Målet er å slå fjorårets rekord med 141 konferansegjester.

Publisert Sist oppdatert

Sikkerhetskonferansen som Norsk Sikkerhetsforening (Nosif) arrangerer har aldri, siden starten i 2008, hatt flere deltakere enn i fjor.

Årets konferanse arrangeres 8. til 10. mai.

– Vi var veldig fornøyde med å ha 141 påmeldte i fjor, og vi håper at minst like mange blir med i år. Dette målet bør vi klare å nå med det programmet vi har å by på i år, sier leder Øyvind Halnes.

Birgitte Anderson, som ivaretar Nosifs administrative funksjoner, kunne i dag opplyse at det hittil er 120 påmeldte. Mange av disse har kommet de siste dagene.

Sikkerhetskonferansen arrangeres på DFDS som seiler til København. Deltakerne kan velge om de bare ønsker å delta på dagseminaret mens båten fortsatt ligger i Oslo, eller om de vil følge med til danskenes hovedstad. Foruten konferanseprogrammet både i Oslo og underveis til og fra København, er det også en minimesse med ulike leverandører om bord. For de som ønsker det, er det mulig å delta på ulike aktiviteter i København.

Her kan du lese hele programmet.

Her kan du melde deg på.