Du er her

Vektere fant veske med kontanter

– Kvinnen som eide pengene ble veldig glad da hun fikk sin gjenglemte veske tilbake – med alle pengene og alt annet som lå i den. Det var et betydelig kontantbeløp, sier Kaisar Ali i Proff Security.
Av Even Rise
Publisert 04.07.2018 15:38

Det var tirsdag de to vekterne Lukman Majeed og Remy Helgesen i Proff Security oppdaget en veske som sto hensatt i Smalgangen på Grønland i Oslo. Etter å ha kikket nærmere på den, fant de det som vaktselskapets sikkerhetssjef Kaisar Ali omtaler som et betydelig pengebeløp.

– Det var cirka 40.000 kroner. Vekterne tok veska med til kontoret vårt, og da viste det seg at den også inneholdt kvittering fra et bankuttak som stemte med nevnte beløp, sier Ali.

Han roser vekternes håndtering av saken, og forteller at kvinnen som eide pengene viste stor glede da hun kom for å hente veska.

– Sammen med pengene lå heldigvis id-kortet hennes. Det gjorde det enkelt for oss å spore henne opp, sier Ali.

Etter at Proff-vekterne først hadde funnet veska med penger, oppdaget kolleger av dem en ny mistenkelig veske. Også denne var hensatt i Smalgangen.

– Hele området ble sperret av i mange timer. Politiet undersøkte veska, som viste seg å være en bag med verktøy. Et blinkende lys fra veska var det som forårsaket mistanken, sier Kaisar Ali.