Du er her

Tinglum konstitueres som ny NSR-direktør

Anette Tinglum, som siden sommeren 2016 har vært seniorrådgiver i Næringslivets Sikkerhetsråd, konstitueres som direktør fra 1. mai.
Av Even Rise
Publisert 26.02.2019 23:53

Anette Tinglum, som blant annet er sertifisert risk-manager, kom fra sitt eget selskap Consectum AS da hun begynte i NSR. Derfra leverte hun tjenester innen sikkerhetsstrategi, krise- og beredskap og sikkerhetsledelse.

Gjennom karrieren har hun blant annet vært sikkerhetsdirektør i Ica i seks år, hvorav de to siste også med ansvar for kvalitet. Tinglum har i tillegg bakgrunn fra blant annet sikkerhetsdirektør-stilling i DnB. På utdanningssiden kan hun skilte med politiskolen, sjefskurs ved Forsvarets Høgskole og lederutdanning fra IMD i Lausanne for å nevne noe.

Dagens direktør, Jack Fischer Eriksen, slutter 1. juni til fordel for ny stilling i ÅF Advansia. Aktuell Sikkerhet har tidligere skrevet at Audun Vestli og Kåre Ellingsen også er hentet dit i forbindelse med selskapets satsing på sikkerhet. Vestli kommer fra Cowi, mens Ellingsen kommer fra Akershus fylkeskommune.

– Dette var en vanskelig beslutning å fatte, men etter snart fem år i lederrollen i en meget krevende stilling og i en fantastisk spennende jobb, velger jeg å trekke meg tilbake. Nå har jeg besluttet å begynne i en ny spennende og krevende jobb, og ser frem til nye muligheter. NSR vil bestå som en viktig organisasjon, og jeg gleder meg til å følge organisasjonens utvikling i tiden fremover, sier Fischer Eriksen på NSR sine egne nettsider.