Du er her

Styrkes gjennom oppkjøp

AddSecure kjøper Contal Security AB for å opprettholde posisjonen som en ledende europeisk leverandør av sikker kritisk kommunikasjon. Oppkjøpet vil spesielt bidra til å utvide tilbudet til alarmsentraler og den offentlige alarmsektoren.
Av Even Rise
Publisert 13.11.2017 11:44

Contal Security AB er en ledende svensk leverandør av løsninger for digital inn- og ut-alarmering, alarmoverføring og integrerte sikkerhetssystemer.

Sammenslåingen mellom de to selskapene skaper nye, viktige muligheter for begge til å generere inntekt, samt å utvide tilbudet av produkter og tjenester. De skal også utvikle nye produkter sammen.

– Contals velkjente og respekterte ekspertise innen digital inn- og utalarmering og integrerte sikkerhetssystemer, vil sammen med AddSecures erfaring innen sikret kritisk kommunikasjon, være en kraftfull kombinasjon, sier Stefan Albertsson.

Han er administrerende direktør i AddSecure.

– Vi er sikre på at avtalen vil føre til et bedre produkttilbud, bedre support og dermed tilleggsverdi for våre felles kunder, sier han.

– Både Contal og AddSecure er veletablerte merkevarer som forsyner kundene med produkter og tjenester av høy kvalitet. Kombinasjonen kommer til å skape et sterkere selskap både i størrelse og tilbud av tjenester, samtidig som det sikrer fremtidig vekst. I tillegg til et bredere tilbud, kommer kundene til å dra nytte av stabiliteten som kommer fra en global leverandør.

Det sier Claes Åhlström som er administrerende direktør for Contal Security AB.

Han skal ha ansvaret for forretningsutvikling, og vil rapportere direkte til Stefan Albertsson.