Du er her

Stanley outsourcer kort-produksjon

PAS Card overtar all kort-produksjon for Stanley Security. Daglig leder Thomas Sommerfeldt Preus ser på avtalen som en enorm tillitserklæring, mens Stanley-sjef Trond Langeland gleder seg over kunnskapen og erfaringene som kommer hans kunder til gode gjennom outsourcingen.
Av Even Rise
Publisert 05.09.2014 17:15

Trond Langeland i Stanley Security og Thomas Sommerfeldt Preus i PAS Card er strålende fornøyde med samarbeidet de har inngått om kort-produksjon. (Foto: Privat)

– Vi ser frem til å kunne videreutvikle vår kort-produksjon i samarbeid med PAS Card. Deres kunnskap og erfaring innen identitetshåndtering vil garantert komme oss og kundene våre til gode, sier administrerende direktør Trond Langeland i Stanley Security.

Selskapets kjernevirksomhet i dag er drift av tjenester innen adgangskontroll.

– Salg og produksjon av kort og kortrekvisita er en viktig del av denne virksomheten. Det er derfor avgjørende at vi og våre kunder har tilgang til høy produksjonskapasitet i tillegg til teknologisk spisskompetanse og konkurransedyktige priser, sier Morten Munch-Olsen.

Han er direktør for forretningsutvikling i Stanley Security.

PAS Card AS skal levere både råkort, kort med print og kortrekvisita. Dette omfatter nærmere 150.000 kort årlig.

– I praksis blir all kort-produksjon overtatt av PAS, noe som styrker konkurransekraften vår innen kort og adgangskontroll. Samtidig får vi en sikrere driftssituasjon og bedre kapasitet til å håndtere store ordre.

Stanley Security poengterer at sluttkunden fortsatt skal forholde seg helt og holdent til dem når det gjelder nevnte tjenester.

– Det sluttkunden først og fremst vil merke, er enda bedre service og høyere kvalitet. I tillegg kan vi tilby et enda bredere produkt og tjenestespekter. Overgangen til en ny bestillingsportal for kort og rekvisita blir også en merkbar forbedring, lover Munch-Olsen.

Stanley Security understreker at de selv fortsatt skal sørge for alt av endringer i adgangsrettigheter basert på en sikker kommunikasjon med kunden.

To av de Stanley Security-ansatte som har hatt kort-relaterte jobber er nå ansatt i PAS Card. De øvrige fortsetter med arbeidsoppgaver i Stanley Security.

– Avtalen gjelder fra 1. september, og allerede nå er det eksempler der kompetansen til PAS Card har bidratt til at vi leverer et bedre sluttprodukt til våre kunder, sier Munch-Olsen.

– For oss er dette en enorm tillitserklæring. Det viser at vi har gjort mye riktig som har ført oss dit vi er i dag. Denne avtalen er viktig for oss, sier daglig leder Thomas Sommerfeldt Preus.   

PAS Card skifter i oktober navn til neXus.

PAS Card i både Danmark og Sverige produserer kort for Stanley Security i sine respektive land, men ikke i samme omfang som i Norge.