Du er her

S.O.S. Event Security vokser gjennom oppkjøp

S.O.S. Event Security forventer nesten en dobling av omsetningen når de i høst overtar kundeporteføljen og de ansatte i ordensvaktselskapet de nylig kjøpte. Jon Sigurd Jacobsen utelukker ikke ytterligere oppkjøp.
Av Even Rise
Publisert 17.09.2017 20:08

– For oss er det ikke noe mål å bli størst mulig. Vi må utvikle oss kontinuerlig, både når det gjelder produkt, konsept, kompetanse og geografisk setting for å henge med i bransjen, sier Jon Sigurd Jacobsen.

– Vi må lære av dagligvarekjedene og utnytte stordriftsfordelene og merkevarebygging, slik de er gode på, legger han til.

Jacobsen er daglig leder i S.O.S. Event Security som har base i Larvik. Selskapet han har kjøpt er Frontline Security.

– Vi overtar mellom 40 og 50 ansatte fra Frontline Security, samt cirka 25 utelivskunder. Disse er i vesentlighet lokalisert i Vestfold og Buskerud. Selskapet er også representert i Oslo. Dette passer S.O.S. sin portefølje veldig bra, og vi ser at det er mulig å oppnå synergier, sier Jacobsen.

Fredrik Aarum og Robin Svendsen som utgjør ledelsen i Frontline Security vil gå inn i ulike ansvarsroller hos sin nye arbeidsgiver.

– Vi gleder oss veldig over muligheten til å kunne bidra i utviklingen av S.O.S. Security. For vår del er dette spennende. Som en del av noe stort går vi fremtiden sikrere i møte enn hva vi gjorde som en liten aktør i sikkerhetsmarkedet, sier Fredrik Aarum.

Frontline Security har, som Aktuell Sikkerhet tidligere har skrevet, vært en del av Bry Det Uteliv i Tønsberg. Dette arbeidet mot narkotika, som skjer i samarbeid med Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) og lokalt politi, vil bli videreført.

Les mer i den nyeste papirutgaven av Aktuell Sikkerhet om hvorfor Jon Sigurd Jacobsen i S.O.S. Event Security og Frontline Security har valgt å gå sammen inn i fremtiden.

– Vi har ambisjoner, og leverer produkter som etterspørres av flere enn vi hittil har klart å levere til, er en av forklaringene Jacobsen gir.