Du er her

Sitecom satser bredere

Sitecom satser bredere enn før innen sikkerhetskameraer. Kompetanseheving ved samtlige ti avdelinger er et av virkemidlene som skal sikre vekst.
Av Even Rise
Publisert 28.09.2018 14:23

– Potensialet er stort. Nå vil vi vise at security-avdelingen i Sitecom kan levere mer enn bare rene kameraprodukter. Vi skal, i kombinasjon med selskapets øvrige tjenester, bli markedets unike kameraleverandør, sier Ole Rune Mykjåland.

Foruten sikkerhetsavdelingen er Sitecom leverandør av likeretteranlegg, UPS-anlegg og batterianlegg. De leverer også dokumentasjon, vedlikehold, drift og overvåking av infrastruktur.

Selv har Mykjåland kompetanse fra et langt yrkesliv som tekniker innen overvåkingskameraer. Han var blant annet i Siemens og ADI før han begynte i Sitecom. Gjennom årene har han også jobbet med salg og support.

Aktuell Sikkerhet omtalte i forrige papirutgave at Ole Morten Severinsen og Gudmundur Sverrisson nylig forlot selskapet til fordel for nye stillinger i Kamtek.

– Fremfor å satse på kvantitet endrer vi strategien og retter fokus mer i retning av komplette løsninger. Vi er et selskap med ti avdelinger som alle har svært dyktige medarbeidere innenfor sine fagfelt. Nå vil vi styrke deres kompetanse med kunnskap også innen videoovervåking. Det gjør det enklere for Sitecom å levere komplette kommunikasjonsløsninger med kameraer som en naturlig del, sier Mykjåland.

– Sitecom har 130 medarbeidere, og teknikerne våre er tilgjengelig i hele landet. Når vi nå i større grad velger å bruke Mykjåland sin kompetanse ute på avdelingskontorene og på større anlegg, vil det styrke vår samlede posisjon ytterligere, sier Stian Salamonsen. 

– Det blir generelt strengere og strengere krav til dokumentasjon. Bilder fra kameraovervåking kommer i stadig større grad til å bli en naturlig og viktig del i den forbindelse, sier Ole Rune Mykjåland og Stian Salamonsen.

Inntil videre vil ikke Severinsen og Sverrisson bli erstattet, men over nyttår håper Sitecom at den nye organisasjonen har satt seg og at det blir grunnlag for oppbemanning i divisjonen Sitecom Security.