Du er her

– Sikrere kontroll over nøkler og adgangsrettigheter

– Systemet gir oss en høyere grad av sikkerhet ved at vi får bedre kontroll over nøkler og adgangsrettigheter, sier teknisk driftskoordinator Anders Corneliussen i Viken Fiber.
Av Even Rise
Publisert 23.03.2018 11:05

Selskapet som Viken Fiber har inngått rammeavtale med, er Certego. Produktet avtalen i hovedsak handler om, er det elektroniske og fjernstyrte låssystemet Cliq Remote.

– Cliq Remote kombinerer det beste fra det tradisjonelle og mekaniske låssystemet med en ny teknologi på en avansert, elektronisk plattform, sier key account manager John-Iver Ødegaard i Certego.

Viken Fiber er en av 40 lokale og regionale partnere som Altibox leverer internett, tv og telefoni gjennom i Norge og Danmark. Alle de øvrige 39 kan benytte seg av Certego-rammeavtalen. Foreløpig har Fiber1, samt Viken Fiber, valgt å benytte seg av den.

– Systemet er spesielt velegnet for virksomheter som Viken Fiber og Fiber1 som har behov for sikker avlåsning på et geografisk spredt område. Avtalen innebærer at Altibox-partnere vil få dekket sine behov for lås, beslag og sikkerhetsløsninger fra oss, sier Ødegaard.

– Cliq Remote styres av en eller flere administratorer, som via Cliq Web Manager kan velge hvem som skal ha adgang hvor og når, legger han til.

– Vi kjenner Certego gjennom flere års godt samarbeid og ser nå frem til å utvide samarbeidet ved å implementere Cliq Remote i våre anlegg, sier teknisk driftskoordinator Anders Corneliussen i Viken Fiber. 

– Systemet gir oss en bedre kontroll over nøkler og adgangsrettighet og en høyere grad av sikkerhet. Dette kombinert med forholdsvis lave investeringskostnader gjorde at Cliq ble en god løsning for oss, avslutter han.