Du er her

Securitas-direktør går til Nokas

Kjell Frode Vik slutter i Securitas for å bli administrerende direktør i Nokas Aviation.
Av Even Rise
Publisert 19.06.2014 14:30

Kjell Frode Vik. (Foto: Nokas)

Vik overtar jobben etter Rolf Gunnar Reisænen som blir regiondirektør i Toma Gruppen.

– Vi er veldig glade for å få Kjell Frode Vik om bord. Hans kompetanse og solide erfaring fra sikkerhetsbransjen vil bli svært nyttig i arbeidet med å videreutvikle kontrakten på OSL, så vel som å utvide horisonten utover landegrensene, sier konserndirektør Vidar Berg i Nokas.

–Årene i Securitas har gitt meg en solid ballast og ledererfaring, men jeg følte tiden nå var inne for å utvikle meg videre utenfor Securitas. Nokas har hatt en fantastisk vekst de siste årene. Gjennom oppkjøpet av G4S Aviation Security AS tidligere i år, som har hatt ansvaret ved Oslo Lufthavn (OSL) siden 2008, intensiverer Nokas Aviation Security nå arbeidet med å bli en internasjonal leverandør innen flyplassikkerhet. Dette er en reise jeg har svært lyst til å være med på, sier Vik.

Han gleder seg spesielt til å jobbe internasjonalt, og poengterer at det blir naturlig å dra nytte av den betydelige erfaringen og kompetansen Nokas har til å løse alle typer sikkerhet rettet mot luftfart.

Gjennom sine 23 år i Securitas har han de siste årene jobbet som prosjektdirektør og divisjonsdirektør i Securitas Service. Tidligere har han blant annet vært Country Manager i mobildivisjonen, regionansvarlig for Sør- og Østlandet og hatt tilleggsfunksjoner innen HR og kvalitet.

– Nokas sin strategi og visjon er å bli Europas ledende totalleverandør av trygghet for mennesker og verdier. Vi tror Kjell Frode er rette mannen til å hjelpe oss med å komme dit, sier Vidar Berg.

Når Rolf Gunnar Reisænen begynner i Facility Services-selskapet Toma Gruppen, er det for å bli regiondirektør. Han har blant annet ledet Nokas, og tidligere G4S, sitt oppdrag på OSL de siste årene.

Rolf Gunnar Reisænen (Foto: Even Rise).

– Vi takker Rolf Gunnar for en strålende innsats og ønsker ham lykke til med nye utfordringer, sier Berg.

Med sin lange fartstid og erfaring bidrar også Kjell Frode Vik i sikkerhetsbransjens næringsutvalg i NHO Service.