Du er her

Sector Alarm Norge bytter sjef

Sector Alarm Norge har i dag ansatt arvtakeren etter Viggo Skeisvoll. Sistnevnte skal på heltid fortsette i funksjonen som Chief Operating Officer i Sector Alarm.
Av Even Rise
Publisert 08.05.2017 16:40

– Jeg er ydmyk og gleder meg stort til å overta et selskap med så stor suksess gjennom mange år. Det er imponerende å se hva Sector Alarm har fått til.

Det sier Oslo-mannen Kim Grove-Knutsen som er alarmselskapets nye sjef. Mannen, som er diplommarkedsfører fra BI/NMH, kommer fra stillingen som regionsdirektør i IT-selskapet Atea, som har vært hans arbeidsgiver de siste 15 årene. Han begynner i sin nye jobb 1. august.

Viggo Skeisvoll har hatt sjefsrollen i Sector Alarm Norge i ti år. Hans posisjon i forretningsimperiet som har vokst i kjølvannet av at gründer Jørgen Dahl startet Sector Alarm i 1995, har de siste årene ekspandert. Nå skal han vie tiden sin fullt og helt til rollen som Chief Operating Officer (COO) i Sector Alarm.

 – Vi er veldig fornøyd med å ha fått med oss Kim Grove-Knutsen på laget. Vi mener at hans kunnskap og erfaring er midt i blinken for å videreutvikle selskapet i Norge, sier Skeisvoll.