Du er her

Satser i privatmarkedet

Salto Systems tar nå steget inn i det private bolig- og hyttemarkedet. Det gjør de med smartlåsen Danalock V3.
Av Even Rise
Publisert 20.06.2018 10:24

Tidligere har Salto Systems levert elektroniske låser og adgangskontroll til helsesektoren, kommuner, privat næringsliv og hoteller. Da de investerte i selskapet Poly-Control, lå det i kortene at de også hadde en plan om å erobre hjemmemarkedet.

– Poly-Control leder an i teknologien og filosofien bak smartlåser for boligsektoren. For ikke lenge siden lanserte de den motoriserte og FG-godkjente smartlåsen Danalock V3 som er tilpasset både det nordiske, europeiske, amerikanske og det asiatiske markedet.

Det sier managing director Jesper Buch i Salto Systems Nordic i den siste papirutgaven av Aktuell Sikkerhet.

Salto Systems har også kjøpt Clay i Nederland, som ifølge Buch er ledende i utviklingen av skybaserte smartlåser.

– Danalock V3, som blant annet er svært handicapvennlig, låses opp automatisk med mobiltelefon via blåtann. Den passer i alle standardiserte sylinderlåser i Skandinavia, og det er kun på innsiden vrideren må byttes. Det betyr at mekanisk nøkkel også kan benyttes fra utsiden. Via Z-wave kan du med mobilen også betjene låsen hvor som helst fra, og det er mulig å sette opp standard-rutiner for betjening basert på tidspunkter. Det er selvsagt også mulig å dele tilgang, sier Buch.

Les mer om Salto i papirutgaven av Aktuell Sikkerhet. Der forteller Jesper Buch om veksten Salto Systems forventer i Norge i 2018. Også Marc Handels, en av dem som grunnleggerne og eierne av Salto Systems F.L., kommenterer Salto Systems arbeid i Norge. Han sier dessuten dette om norske låsesmeder:

– De har, i større grad enn i mange andre land, betydelig kunnskap om elektroniske låser og adgangskontroll.

Her kan du bestille abonnement på Aktuell Sikkerhets papirutgave.

Jan Christen (Bulle) Danielsen gikk nylig fra DormaKaba til Salto Systems. Det kan du lese om her.

Tidligere i år omtalte Aktuell Sikkerhet Salto Systems satsing i Baltikum.