Du er her

Sammen om én leveranse av fysisk og elektronisk sikring

Stanley Security og Garda Sikring går i kompaniskap for å øke sine respektive markedsandeler. Som partnere skal de levere elektronisk og fysisk sikring sammen.
Av Even Rise
Publisert 14.03.2018 08:18

– Elektronisk adgangskontroll løser ikke jobben alene. Løsninger innen fysisk adgangskontroll er alltid en viktig del av den totale leveransen. Gjennom dette partnerskapet kan kundene nå få levert alt de har behov for, sier salgs- og markedsdirektør Thomas Magnussen i Stanley Security.

­ – Vi har lenge vært på jakt etter en partner som er komplementerende i vårt tilbud til kundene, legger han til.

Stanley Security er landets ledende innen elektronisk sikkerhet, som blant annet omfatter alarmsikring, sikkerhetskameraer og adgangskontroll.

– Samarbeidet med Stanley Security er svært viktig for oss i Garda Sikring. De er store på sikkerhet både i nasjonalt og internasjonalt, og gjør at vi blir i stand til å tilby en komplett sikkerhetsløsning med høy kvalitet og kompetanse. Vi styrker vår posisjon gjennom en større bredde i tilbudet til kundene, sier administrerende direktør Johan Aas i Garda Sikring.

Både Stanley Security og Garda Sikring ser store muligheter i det strategiske partnerskapet.

– Utfordringen for kundene er ofte mangel på koordinering i grenseskillet mellom leveransene. Dette handler som oftest om de små detaljene, men som er helt avgjørende for at alt fungerer sømløst ved overlevering. Ved bruk av felles prosjektleder som tar ansvar og eierskap for totalleveransen på vegne av begge selskaper, skal kvaliteten styrkes i kundeleveransen, poengterer Magnussen og Aas.

Disse selskapene er underlagt konsernet Garda Sikring, som leverer porter, bommer, pullerter og gjerder: Garda Anleggsikring AS, Garda Midt-Norge AS, Håland & Karlson AS, Lauritsen Gjerdefabrikk AS, Røa Gjerdefabrikk AS, Solheim Gjerdenett AS, Systemsikring AS og Trygg Vei AS.