Du er her

Salto med nytt oppkjøp

Salto Systems har kjøpt danske Conlan ApS som produserer og utvikler tastaturer, kortlesere og tilbehør for adgangskontroll.
Av Even Rise
Publisert 28.08.2019 08:37

Conlan ApS holder til i Ålborg i Danmark, og omsetter adgangskontrollprodukter – hovedsakelig – for det nordiske markedet.

Saltos kjøp av Conlan Aps gir sistnevntes innovative produkter tilgang til Salto Systems partnernettverk.

Dette gjør at Saltos tilbud og produktportefølje blir enda mer konkurransedyktig i det nordiske markedet, skriver Salto i en pressemelding.

Planen er at Conlan skal være integrert inn i SALTO Systems nordiske organisasjon innen Desember 2019.

Når Salto Systems møter kunder, leverandører og andre sikkerhetsinteresserte på sin stand under Danish Security Fair i Danmark i dag og I morgen, skjer det med innslag fra Conlan Aps.

Faktaboks

Om Salto Systems

Salto Systems er i dag en av verdens største produsenter av elektronisk adgangskontroll med lokalkontor i 27 land. Produktene og løsningene finnes innen ulike segment som universitet, sykehus, forsvarsanlegg, offentlige virksomheter, transport og hotell. SALTO Systems har idag  kelleve kontor i fire nordiske land (kilde: pressemelding)

Om Conlan Aps

Conlan startet i 1991 med mål om å utvikle og produsere et lett anvendelig tastatur for adgangskontroll. Etter noen år ble prosjektet videreutviklet til kortlesere og tilbehør. Utvikling og produksjon er lokalisert i Ålborg i Danmark (kilde: pressemelding)