Du er her

Rekorddeltakelse på Nosif-møte

88 deltakere meldte sin ankomst til medlemsmøtet hos Avinor onsdag. Det er rekord i Norsk Sikkerhetsforenings snart 45-årige historie.
Av Even Rise
Publisert 24.01.2019 23:50

Det er ingen tvil om at det som Avinors sikkerhets- og beredskapsdirektør Tarald Johansen – og hans med-foredragsholdere skulle snakke om, vakte stor interesse blant medlemmene i Norsk Sikkerhetsforening (Nosif).

– Vi har aldri hatt så stor oppslutning om et medlemsmøte. Så mange som 88 påmeldte er vi veldig godt fornøyde med, sier styremedlem Karin Bjørgo Fagersand i Nosif.

I tillegg til Johansen, entret Forsvarsdepartementets Ole Ødegård Lindal podiet for å snakke om ny sikkerhetslov, før Jon Ivar Mehus fra Avinor tok for seg analyser for sikring av objekter og terminaler.

Nosifs leder Øyvind Halnes avsluttet medlemsmøtet, og fortalte at han ser frem til både årsmøtet og den store Sikkerhetskonferansen som arrangeres utover våren.

Årsmøtet finner sted i lokaler hos Equinor på Fornebu 27. mars.

Vårens vakreste eventyr for Nosifs medlemmer er Sikkerhetskonferansen tidlig i mai. Denne starter med dagskonferanse på DFDS, og fortsetter med konferanse på overfarten til København. Etter noen timer i den danske hovedstaden, hvor det også er program, avsluttes det hele med en faglig økt på veien hjemover i retning Oslo.

Konferansen ledes denne gang av Øystein Bache og Rune Gokstad, også kjent som team Bachstad.

Disse foredragsholderne er allerede klare:

 

  • Torgeir Waterhouse (IKT Norge), «Er vi naive og inkompetente eller er vi en forberedt IKT-nasjon?»
  • Roar Thon (NSM), «Det eneste som er 100 prosent sikkert, er at ingenting er det.»
  • Knut Torbjørn Moe (Squarehead Technology) «Luftige trusler når du minst venter det.»
  • Tarald Johansen (Avinor), Sikringsanalyser på 1, 2, 3.»
  • Jan-Tore Andersen (Kultur- og idrettsbygg Oslo kommune), «Overtent på brannforebygging.»
  • Julie Indrelid (Cowi), «Best før, eller utgått på dato – bærekraftig byutvikling og sikkerhet.»

I tillegg håper Nosif at de lykkes med å få en foredragsholder fra Google som kan sin noe om «En verden i konstant endring.»