Du er her

Rekord-deltakelse på låsesmedtreff

640 medarbeidere i låsesmedbransjen var med da Foreningen Norske Låsesmeder inviterte til sitt årlige treff for 30. gang. Det er ny rekord.
Av Even Rise
Publisert 27.01.2019 18:01

Fra fredag morgen til søndag ettermiddag har låsesmedbransjen fylt Scandic Lillehammer Hotel med kurs, utstilling og sosialt samvær. Årets låsesmedtreff er det 30. i rekken, og de siste ti årene har Lillehammer vært fast sted for arrangementet som anses å være fagmiljøets største høydepunkt.

– I fjor hadde vi 530 deltakere. I år økte det til 640 personer. Det er ny rekord, sier administrativ leder Anne Line M. Sagbakken.

Det faglige programmet under låsesmedtreffet arrangeres i regi av både leverandører og Foreningen Norske Låsesmeder. Enkelte av kursene avsluttes med eksamen og sertifisering. Nytt av året var det også opplæring i elektro for viderekommende, noe som har vært etterspurt av mange. Også kurs i varme arbeider, branntetting og GDPR var blant de populære kursene.

Lørdagens utstilling var også i år en suksess. På tross av at den kun varer i seks timer, er utstillernes engasjement og ressursbruk imponerende.

I kommende utgave av Aktuell Sikkerhets papirutgave kan du lese mer om årets låsesmedtreff i regi av Foreningen Norske Låsesmeder. Her kan du bestille abonnement på Aktuell Sikkerhet.