Du er her

RCO øker - nærmer seg ti ansatte

RCO Security forsterkes med Vidar Kongsrud og Geir Thomassen, som henholdsvis får regionansvaret for Vestlandet og Stor-Oslo. Dermed har selskapet som åpnet med to ansatte i 2015 vokst til sju på fire år.
Av Even Rise
Publisert 23.01.2019 19:14

Geir Thomassen vil ha arbeidsplassen sin på Kjeller utenfor Oslo der hvor RCO Security holder til. Vidar Kongsrud får sin base på hjemmekontor på Vestlandet.

– RCO Security har vist en veldig positiv utvikling i Norge. Ansettelsen av ytterligere to key account managere i salgsavdelingen styrker nærheten til og tilgjengeligheten i markedet. Gjennom disse to ansettelsene kan vi dedikere mannskapet ut til alle landets regioner, både i Øst, Vest, Nord og Sør. Dette vil hjelpe oss godt på veien videre, sier daglig leder Tor-Arne Aarhus.

Kongsrud har mer enn 15 års erfaring fra sikkerhetsbransjen siden starten i Securitas Teknikk, som senere ble Niscayah. Etter det begynt han i Siemens/Security Products, hvor han – slik som dag – hadde regionansvaret for Vestlandet. Før RCO jobbet han i Hydrea/Garda Sikring med salg av perimetersikring.

Thomassen har tidligere jobbet med sikkerhet i sju år, blant annet i Siemens/Security Products, Bewator og Autronica. Siden 2014 har han jobbet med andre tekniske løsninger inn mot retail-bransjen.

– Vi er stolte av å være en del av RCO-teamet som består av flotte kolleger med mål om å være tilgjengelige i nærheten av kundene. Akkurat som dem, er vi innstilte på å yte den beste servicen. Vi gleder oss til å ta del i den videre reisen med RCOs produkter og innovative løsninger. Vår jobb blir å finne konkurransedyktige og teknisk gode løsninger, sier Vidar Kongsrud og Geir Thomassen.

Foruten de tre nevnte, består RCO Security i Norge av Runar Log på support, Ketil Mørk i region Midt/Nord, Joe-André Værnes i region Sør og Ola Degerdal i region Øst.