Du er her

Prosero med sitt femte oppkjøp i Norge

Romerike Låsservice AS er det femte låsesmed-selskapet som Prosero Security kjøper opp. Om kort tid blir den svensk-norske alliansen representert på to steder på Romerike.
Av Even Rise
Publisert 12.07.2018 16:59

Motta gratis nyhetsbrev fra Aktuell Sikkerhet - meld deg på her!

Om to uker åpner nemlig det Strømmen-baserte selskapet avdeling på Kløfta.

Romerike Låsservice AS, som er et TrioVing Sikkerhetssenter, har i dag 13 medarbeidere som primært jobber i Oslo og Akerskhus. Siden starten i 1985 har de vokst jevnt og trutt, og i 2016 passerte omsetningen 19 millioner kroner. Det var en økning på vel fire millioner kroner siden 2014. Driftsresultatet i 2016 var på to millioner kroner. Regnskapet for 2017 er foreløpig ikke offentliggjort.

– Vi har tro på at det å være med i en større gruppe gir oss muligheter til å styrke våre tilbud, samt til å utvikle oss innen sikkerhetsbransjen. Romerike Låsservice kommer fortsatt til å drive bedriften med sterk lokal tilknytning, sier daglig leder Stig Dahlgren.

Tidligere i uka omtalte Aktuell Sikkerhet Proseros oppkjøp av Bodø Sikkerhet & Lås AS. Fra før eier de Beslag-Consult AS, Låshuset Sikkerhetssenter AS og Låsesmeden Tromsø AS.