Du er her

Presisjons Teknikk med ny eksklusiv avtale

Etter 30 år i markedet for termiske kameraer, satser nå Presisjons Teknikk for første gang på kinesiske Dahua. Valget innebærer også et samarbeid med GDX i Østfold som allerede er foretrukken partner på dagslyskameraer.
Av Even Rise
Publisert 20.02.2018 11:37

– Vi velger Presisjons Teknikk AS som eksklusiv distributør ut fra deres unike fagkompetanse og brede markedskontakt, sier Vincent Zhang som er salgsansvarlig for Dahua i Norden.

Den eksklusive distribusjonsavtalen som Presisjons Teknikk er tildelt gjelder for termiske kameraer. Fra før har Dahua eksklusiv avtale med GDX i Halden når det gjelder dagslyskameraer.

– Vi blir på ingen måte konkurrenter, men forholder oss til en samarbeidsavtale mellom oss og GDX, sier daglig leder og eier Henrik Swärd i Presisjons Teknikk.

Han sier at Dahua er av de førende selskapene innen den nye AI-trenden (Artifisiell Intelligens), og at Presisjons Teknikk er glade for at kineserne henvender seg nettopp til dem.

– Presisjons Teknikk AS har i mer enn 30 år vært den ledende leverandøren av termiske overvåkningskameraer i Norge, og har med innlemmelsen av Dahua nå markedets mest komplette portefølje innen dette segment, hevder han.