Du er her

Partnerdag med kontrakts-nyhet

Et femtitalls samarbeidspartnere deltar i dag på RCO og Kamteks partnerdag. En av dem, Lefdal Installasjon, røper at de to selskapenes allianse blir sentral i utbyggingen av Harbitz Torg.
Av Even Rise
Publisert 08.09.2017 15:42

– Vi har bestemt oss for å kjøre inn RCO Security som leverandør av adgangskontroll. Valget falt på dem som følge av deres løsning totalt sett, men blant annet også på grunn av utseende de har på kortlesere og betjeningspaneler, sier prosjektleder og FG-ansvarlig Lasse Svendsen i Lefdal Installasjon.

– Integrasjonsmulighetene til alarm og ITV fra RCO er viktig. Hvem som skal levere dette er ikke bestemt, men Kamtek er helt klart en aktuell aktør som vi snakker med, legger han til.

Leveransen til Harbitz Torg i Oslo, som gjøres i form av å være underleverandør til Veidekke Entreprenør, er den største avtalen Lefdal Installasjon AS har signert på 80 år. Kontorbygget det er snakk om skal blant annet huse Hafslund.

Harbitz Torg blir et nytt miljøvennlig og energieffektivt landemerke. 

Møller Gruppen er byggherre.  Høy teknisk standard og «finish» er høyt vektlagt fra deres side.

– Vi er både stolte og ydmyke for den tilliten Lefdal Installasjon gir oss gjennom dette oppdraget. For oss er et slikt signalbygg viktig å ha i porteføljen sammen med alle andre betydningsfulle oppdrag vi har sikret oss siden starten i Norge for tre år siden, sier daglig leder Tor-Arne Aarhus i RCO Security.

Partnerdagen i Oslo i dag startet med produktpresentasjoner fra henholdsvis RCO og Kamtek, og fortsatte med innlegg fra selskapenes underleverandører Tosibox, Hikvision, Mirasys, Gateway Varesikring og AG Neovo som hver fortalte om dagens og fremtidens muligheter.

– Vi er veldig godt fornøyde med at så mange leverandører bidrar med kunnskap til våre kunder, og oppslutningen om arrangementet er over all forventning, sier daglig leder Kato Lystad i Kamtek.

Her kan du lese om samarbeidet som Kamtek og RCO Security inngikk før sommeren, og som begge parter mener vil styrke dem i henholdsvis adgangskontroll- og sikkerhetskameramarkedet.