Du er her

Nytt samarbeid i sikkerhetsbransjen

Skan-kontroll har kjøpt 34 prosent av aksjene i Vadla Tryggetsbyrå. Administrerende direktør Jørn Cato Olsen er overbevist om at samarbeidet vil styrke leveransen opp mot eksisterende og nye senterkunder.
Av even@askmedia.no
Publisert 01.02.2013 10:00

Administrerende direktør Jørn Cato Olsen i Skan-kontroll. (Foto: Even Rise)

Gjennom samarbeidet posisjonerer partene seg som en av landets ledende aktører innen svinnforebyggende tjenester for næringslivet og kjøpesenterbransjen.

– Skan-kontroll ser frem til å utvikle samarbeidet med Vadla Trygghetsbyrå, spesielt opp mot deres spisskompetanse på sivile tjenester til kjøpesentermarkedet. Gjennom avtaler begge har inngått med kjøpesentre, vil dette samarbeidet styrke leveransen opp mot eksisterende og nye senterkunder, sier Jørn Cato Olsen i Skan-kontroll.

– Vi ser frem til å samarbeide med og å dra nytte av Skan-kontroll sin kompetanse og innarbeidede rutiner for operasjonell analyse, rapportering og administrasjon. Etter å ha vært en liten aktør i mange år, mener vi nå tiden er inne for å utvikle de mulighetene, og å ta tak i de utfordringene det voksende kjøpesentermarkedet gir, sier daglig leder Steinar Vadla Risa i Vadla Trygghetsbyrå.  

Skan-kontroll, som er en av Norges ledende leverandører av svinn- og kontrolltjenester, har helt siden 1974 bistått norsk næringsliv. Virksomheten, som gründerfamilien Breisnes etablerte for snart 40 år siden, teller i dag drøye 300 medarbeidere. Konsernet venter å nå en omsetning på cirka 150 millioner kroner i 2013.

Vadla Trygghetsbyrå har de siste årene spisset seg for å bli en ledende faglig aktør for kjøpesenterbransjen, relatert mot å trygge handlemiljøet, redusere svinn og avdekke uønskede besøkende og deres handlinger.

- Gjennom samarbeidet med Skan-kontroll vil operativ analysering og rapportering bli effektivisert og løftet ti et markedsledende nivå. Det administrative samarbeidet vil gi Vadla Trygghetsbyrå fundamentet for ytterligere vekst og spissing av kompetansen, sier Steinar Vadla Risa.