Du er her

Ny sjef i Nexus Group Norge

Den nye administrerende direktøren for Nexus Group Norge er rekruttert fra Evry hvor han var leder for anskaffelser og strategiske partnerskap. Han har også bakgrunn fra flere lederstillinger innen bank, finans og ID-tjenester.
Av Even Rise
Publisert 16.11.2016 00:02

Mannen som begynte i sjefsjobben i Nexus Group Norge nå i november, er Jon Land.

– Vi ser et enormt potensiale for programvaren vår i Norge, og det er derfor vi har ansatt en erfaren leder som kan gjennomføre ambisjonene våre, sier Marcus Persson som er direktør for Norden i Nexus Group.

– Da jeg var ansatt hos Evry, var jeg selv kunde av Nexus og ble dermed godt kjent med selskapet. Jeg valgte å bli en del av Nexus fordi jeg har stor tro på selskapets produkter og fordi jeg føler meg hjemme i Nexus-miljøet. Teamet jeg nå er så heldig å bli en del av, er svært dyktige innen all identitetshåndtering. De har alltid gjort sitt ytterste for å kunne levere det som loves lovet. Jeg er glad for å ha blitt en del av Nexus, sier Jon Land.

Svenskeide Nexus har per i dag én avdeling i Norge med 14 ansatte. Disse omsatte i fjor for vel 20 millioner kroner. Selskapet spesialiserer seg innen identitet og sikkerhet, selger mye maskinvare for adgangskontroll i Norge, men har i liten grad solgt programvare.

– Jon Land får ansvaret for å innføre hele produktserien vår i Norge, sier Persson.

– Vi skal ha omfattende vekst. Nexus har flere mulige forretningsmodeller vi kan ta i bruk, for eksempel økt satsing på partnerne våre. Jon Land har den rette erfaringen og de rette kvalifikasjonene som er nødvendig for å kunne utforme og deretter gjennomføre detaljene i strategien vår, avslutter Persson.

Faktaboks

Svensk-eide Nexus Group er et nyskapende og raskt voksende produktselskap som fokuserer på å utvikle løsninger innen identitet og sikkerhet. Teknologien deres hjelper organisasjoner med å digitalisere virksomheten på en sikker måte. Selskapet hjelper både offentlige og private virksomheter med å sikre elektronisk handel og nettbank, utvikle nettjenester for offentlig sektor, administrere fysisk og digital tilgang, tilgangskontroll, utstede adgangskort og beskytte kommunikasjon mellom datamaskiner og ting. Nexus har 300 ansatte ved 15 kontorer i Europa, India og USA, og et globalt partnernettverk. (KILDE: NEXUS GROUP)