Du er her

Ny løsning for servicenøkler

Traka er på markedet med et nytt elektronisk nøkkelskap som på grunn av sin størrelse passer inn i flere miljøer enn tidligere.
Av Even Rise
Publisert 09.09.2018 19:38

– Vi presenterer nå enda en løsning i Traka V-serien for håndtering av desentraliserte service- og reservenøkler, skriver Traka i en pressemelding.

Det nye skapet, som er mindre enn tidligere modeller, øker ifølge leverandøren muligheten til å finne et Traka-skap som passer.

Traka elektroniske nøkkelskap har i mange år blitt benyttet for å kunne ha full kontroll med service- og reservenøkler som oppbevares lokalt.

– Det nye skapet er tilpasset for smidig å kunne gli inn i de fleste miljøer og på den måten muliggjøre at viktige nøkler er tilgjengelige på en sikker måte.

– Nå kan service- eller underentreprenører dra rett til virksomheten for å utføre en jobb lokalt, i stedet for at de før måtte reise til hovedkontoret for å hente nøklene de måtte ha behov for. Det vil gi raskere retting av feil, vesentlig høyere sikkerhet rundt nøkkelhåndteringen og reduserte kostnader. Dessuten vil miljøet blir spart fordi det blir mindre kjøring i forbindelse med ut- og innlevering av nøkler, slår Traka fast.

Det nye skapet kan, som tidligere modeller, administreres både offline direkte på touch-skjerm og online via programvaren TrakaWEB som gjør det mulig med  nøkkeladministrasjon via laptop, nettbrett og telefon – eller sentral-administrasjon via nettverk.

– Dette gir en stabil løsning som tåler både strømbrudd og nettverksproblemer. Skapet er enkelt å benytte via innebygget touch skjerm, og påloggingen skjer via kortleser og/eller personlig pin-kode. Traka V-touch rommer fem nøkkelknipper som sitter sikkert i skapet i individuelt låste nøkkelposisjoner, heter det i pressemeldingen.

(Kilde: Pressemelding fra Traka).