Du er her

LMC utvider med to selgere

Tom Erik Reien og Christian Eklund er ansatt som selgere for å håndtere økende etterspørsel hos LMC.
Av Even Rise
Publisert 18.10.2018 14:28

– Oppdragsmengden er økende og vi er allerede nå sikre på at vi må ansatte enda flere over nyttår, sier markedssjef Mikael M. Reinskou i Last Mile Communication (LMC).

Tom Erik Reien kommer fra Coromatic AS hvor han de siste ti årene har jobbet som salgsingeniør innen sikker strømforsyning.

– Jeg er en person som liker å treffe kundene der de er. Gjennom samtaler om muligheter og behov kan vi i fellesskap finne løsninger som forenkler deres hverdag, sier han.

I Coromatic drev han salg og rådgiving knyttet til UPS, batterier og strømforsyninger. Han har tidligere jobbet i Hafslund Sikkerhet og Securitas Direct, hvor han var salgssjef før han gikk til Coromatic.

Christian Eklund har jobbet med salg og marked siden tidlig på 2000-tallet. Han er markedsøkonom, og har solid erfaring med salg og prosjektering av CCTV og andre sikkerhetsløsninger.

Fra 2011 og frem til nå har han jobbet som key account, salgsansvarlig og prosjektleder i Wireless Security AS. Før det jobbet han flere år med trådløs kommunikasjon.

– LMC er et veldig spennende og innovativt selskap. Jeg ser veldig frem til å jobbe i salgsteamet der, hvor jeg vil bidra med min tekniske kompetanse og forståelse innen trådløs kommunikasjon/radio, nettverk/IP og CCTV, sier Eklund.

– Behovet for flere medarbeidere bekrefter at det vi gjør gir ønskede resultater, sier Reinskou.