Du er her

Leverer dører og porter til Nasjonalmuseet

Rapp Bomek AS, som eier sikkerhetsbedriften Mil Sec, har sikret seg leveransen av dører og porter til det nye Nasjonalmuseet. Kontrakten med Statsbygg er deres hittil største.
Av Even Rise
Publisert 07.12.2017 09:13

Rapp Bomek, som for ett år siden kjøpte suksessbedriften Mil Sec, viste seg dermed konkurransedyktige innenfor sine nye markedssatsninger mot bygg og anlegg. I tillegg til at de skal levere dører og porter, inkluderer kontrakten også utvikling og installasjon.

Tildelingen gjelder for alle ni delentrepriser i konkurransen. Totalverdien for Rapp Bomek er på nesten 123 millioner kroner. Tidligere har selskapet vunnet en kontrakt om å levere større innebygde sikkerhetsporter til det nye Nasjonalmuseet, som blir Nordens største kunstmuseum.

Nasjonalmuseet er planlagt åpnet for publikum i 2020, og hovedtyngden av Rapp Bomeks leveranser vil skje i 2018.

 – Vi er svært stolte av å bli tildelt alle ni delentrepriser på det nye Nasjonalmuseet av Statsbygg, noe som gir oss en viktig bekreftelse på at de omstillingstiltakene som ble initiert i 2016 nå gir oss ønskede resultater, sier administrerende direktør Terje Bøe.

Rapp Bomek har gått fra å være en produktleverandør til oljeindustrien til å tilby helhetlige sikkerhetsløsninger for en rekke markeder, herunder bygg og anlegg, infrastruktur og sikkerhetsmarkedet. Bøe er stolt av å lede en organisasjon som nå, med kontrakten på det nye Nasjonalmuseet, har tatt et stort steg inn i dette markedet gjennom den omstillingsprosessen som er gjennomført.