Du er her

Lanserer egen kameraportefølje

35 års erfaring med distribusjon av ITV-utstyr gjør at Detec nå med selvsikkerhet kaster seg ut i markedet med egendesignede produkter. I første omgang presenterer de tre kamera-varianter.
Av Even Rise
Publisert 29.08.2016 21:16

– I første omgang lanserer vi videoovervåkingskameraer i form av en vandalsikker minidome, et bullet-kamera og et IR PTZ-kamera. Med 35 års erfaring mener vi at vi har alle forutsetninger for å designe produkter som vil treffe markedet godt, sier salgs- og markedskonsulent Stig Norman Olsen i Detec AS.

Kjernevirksomheten til Detec er utvikling og salg av programvare for videoovervåking som har en åpen standard, men selskapet ønsker også å kunne tilby komplette videoovervåkingssystem som forenkler kundenes situasjon.

– Vi ser at det stadig blir vanskeligere for kundene å velge riktige kameraprodusenter og modeller. Detec har derfor gjort et utvalg som vi mener dekker brorparten av behovene, og som samtidig gir svært god verdi for pengene, sier Olsen.

Detec regner med at bestselgeren blir den vandalsikre minidomen. Med sin kompakte størrelse og gunstige pris mener de at denne egner seg både innendørs og utendørs.

– Bullet-modellen vil egne seg svært godt utendørs i de aller fleste miljøer. Spesifikasjoner på begge modeller er 1/2.8" CMOS, 2.8-12mm, 120dB WDR, H.264+, 1080p, 25/30bps, toveis lyd, I/O, Micro SD slot, 25m IR, IP66, og PoE, sier Olsen.

Detec har også valgt ut et Pan-tilt-zoom kamera med innebygd IR-lys. Dette har 36x optisk zoom, 200m rekkevidde på infrarødt lys, 360 graders panorering uten endestopp, 120dB Wide Dynamic Range og Ultra Hi-PoE.

– Vi viser og demonstrerer kameraene på EasyFairs Sikkerhet på Telenor Arena i september, sier Olsen.

Faktaboks

Detec AS er en av Norges ledende spesialister innen videoovervåking og har drevet med distribusjon av videoovervåkingsprodukter siden tidlig på 80-tallet og utvikling av programvare for videoovervåking siden 1992. Siden starten har Detec AS fokusert på høykvalitetsprodukter, og har kontinuerlig vært oppdatert på trender og nye teknologier i videoovervåkingsindustrien. (Kilde: Pressemelding fra Detec AS).