Du er her

Kvinne-dominans på Security Community

Når Stanley Security i mars inviterer sikkerhetsansvarlige til samling, vil kvinnene dominere på talerstolen. Både Kristine Beitland fra NSR og Alexandra B. Gjørv, som ledet 22. juli-kommisjonen, kommer.
Av Even Rise
Publisert 13.11.2012 15:00

Kristine Beitland, direktør i NSR, er blant foredragsholderne under Security Community. (Arkivfoto: Even Rise)

Det samme gjør Ola Stavnsborg som er sikkerhetssjef i Olav Thon Gruppen.

Security Community markedsføres av arrangøren Stanley Security som årets viktigste møtedag for sikkerhetsansvarlige.

Arrangementet er, sammenlignet med tradisjonelle konferanser og seminarer, spesielt fordi deltakerne gjennomfører seks konkrete ansikt til ansikt-møter. Møtepartnerne er andre sikkerhetsansvarlige fra andre foretak. Hvert av møtene er på 25 minutter.

– For å sikre at møtene blir relevante og nyttige, skal alle - på forhånd - levere inforasjon om sin bedrift, for eksempel om prosjekter, erfaringer og organisering. Deltakerne vil få komplett deltakerliste i god tid, og kan deretter velge hvem de vil møte. Detaljert møteplan blir sendt ut en uke før arrangementet, heter det i informasjonen fra Stanley Security.

Nasjonal sikkerhetsmyndighet, Datatilsynet og Norsk Sikkerhetsforening vil også ha representanter tilgjengelig som det kan avtales møter med.

Foredragsdelen åpnes av Ola Stavnsborg, som blant annet har bakgrunn fra politiet, Securitas og Pegasus. I dag er han sikkerhetssjef i Olav Thon Gruppen, hvor en av hans første oppgaver var å kjøpe sikkerhetstjenester av Nokas for 250 millioner kroner de kommende tre år.

Alexandra B. Gjørv ledet det formidable arbeidet som resulterte i 22. juli-rapporten ”Sannhetens øyeblikk”. Gjørv, som er partner i Advokatfirmaet Hjort, vil blant annet fortelle om kommisjonsarbeidet i sitt foredrag.

Direktør Kristine Beitland i Næringslivets Sikkerhetsråd er den andre kvinnen som Stanley Security har fått som foredragsholder. Hun vil snakke om det reelle trusselbildet og konklusjonene fra Mørketallsundersøkelsen, samt hvordan et sikrere samfunn kan skapes gjennom samhandling mellom næringsliv og offentlige etater.

Både Beitland og Stavnsborg vil for øvrig også delta i møtebookingen.

Security Community består også av en mini-sikkerhetsmesse der ti av Stanley Securitys samarbeidspartnere har stands.

Her hos Stanley Security kan du lese mer om konferansen, samt se den foreløpige deltakerlisten.

Dette skrev Aktuell Sikkerhet da Kristine Beitland ble ansatt i NSR.

Her kan du lese om avtalen Ola Stavnsborg og Olav Thon Gruppen inngikk med Nokas.

Og her kan du lese om samarbeidet mellom Olav Thon Gruppen og Stanley Security når det gjelder levering av tekniske løsninger.

"